Δύο νέες υποψηφιότητες στον Κεντρικό Τομέα με τον Γ. Πατούλη
Print Friendly, PDF & Email
Περιφέρεια Αττικής

Δύο νέες υποψηφιότητες στον Κεντρικό Τομέα με τον Γ. Πατούλη

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης καλωσόρισε στον συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αττική δύο γυναίκες, νέες υποψήφιες περιφερειακές συμβούλους, οι οποίες έχουν διακριθεί στον χώρο των επιστημών και του αθλητισμού.

Πρόκειται για τη Φανή-Χριστίνα Καλογήρου και την Ελένη Πλατάνα, υποψήφιες και οι δύο στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών.

Η κ. Καλογήρου είναι οικονομολόγος και εργάζεται ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στον τηλεοπτικό σταθμό Βεργίνα. Η κ. Πλατάνα έχει σπουδάσει ιατρική και νοσηλευτική. Έχει διακριθεί στον τομέα του αθλητισμού, καθώς κατέκτησε τον τίτλο της παγκόσμια πρωταθλήτριας πυγμαχίας και του kick boxing.

Ο κ. Πατούλης εξήρε την προσφορά της σύγχρονης γυναίκας στο επαγγελματικό και κοινωνικό γίγνεσθαι και ευχήθηκε στις  υποψήφιες καλή δύναμη.

Σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής:

«Χαίρομαι που στον συνδυασμό μας προστίθενται άλλες δύο γυναίκες άξιες επιστήμονες, με αποδεδειγμένη προσφορά στο επιχειρείν, τις επιστήμες, αλλά και τον αθλητισμό.

»Για εμάς συμμετοχή και δραστηριοποίηση  των γυναικών στην πολιτική, τους δημοκρατικούς θεσμούς και τα κέντρα αποφάσεων δεν είναι θέμα ποσοστώσεων, αλλά ουσίας. Τις θέλουμε δίπλα μας στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί να γίνει η Αττική εφαλτήριο για την άνθιση της εκπαίδευσης, του αθλητισμού, του πολιτισμού. Όλοι μαζί θα κερδίσουμε το στοίχημα της ανάπτυξης και οι γυναίκες σ΄ αυτή την προσπάθεια θα πρωταγωνιστήσουν. Συνεχίζουμε δυναμικά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet