Επίθεση στο Α.Τ. Πεντέλης: «Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι κάτι κακό θα συμβεί» λένε οι αστυνομικοί υπάλληλοι Β.Α. Αττικής
Κοινωνία

Επίθεση στο Α.Τ. Πεντέλης: «Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι κάτι κακό θα συμβεί» λένε οι αστυνομικοί υπάλληλοι Β.Α. Αττικής

«Η σημερινή (σ.σ.: χθεσινή) “καταδρομική” επίθεση στο Α.Τ. Πεντέλης ήλθε να επιβεβαιώσει με τον πιο εύγλωττο τρόπο ό,τι είχαμε επισημάνει σε πρόσφατη ανακοίνωση και ανοιχτή επιστολή προς τον κ. Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Η έλλειψη προσωπικού των Τμημάτων της Δ/νσης Βορειοανατολικής Αττικής πλέον δεν μπορεί να αποκρυφτεί και παρά τις τεράστιες και φιλότιμες προσπάθειες ορισμένων Διοικητών και του αστυνομικού προσωπικού, είναι πλέον “ηλίου φαεινότερον” ότι την επόμενη φορά ενδεχομένως να μη σταθούμε τόσο τυχεροί».

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής αναφορικά με τη χθεσινή επίθεση με μολότοφ στο Α.Τ. Πεντέλης.

Όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί υπάλληλοι «έχουμε εναποθέσει, όπως φαίνεται, τις ελπίδες μας για να μη θρηνήσουμε και θύματα στην καλή σύμπτωση και ο καθένας πλέον μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του, αφού τα αστυνομικά Τμήματα έχουν “απογυμνωθεί” εντελώς».

Οι ίδιοι, όπως επισημαίνουν, θέτουν τον καθένα αρμόδιο προ των ευθυνών του, «αφού είναι μαθηματικά βέβαιο ότι κάτι κακό θα συμβεί».

«Δυστυχώς εν έτει 2019 η Πολιτεία, η Ευρωπαϊκή Ελληνική Πολιτεία, συνεχίζει να πορεύεται χωρίς σχεδιασμό, διακινδυνεύοντας την υγεία και την ζωή των εργαζομένων αστυνομικών που την προστατεύουν με αυταπάρνηση» καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet