Επίσκεψη περιφερειάρχη Αττικής στα αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης
Print Friendly, PDF & Email
Περιφέρεια Αττικής

Επίσκεψη περιφερειάρχη Αττικής στα αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, συνοδευόμενος από την πρόεδρο της Επιτροπής Παρακολούθησης και Εκτέλεσης του Έργου και εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλο Τεχνικών Έργων, Ε. Κοσμίδη και τον διευθυντή Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Αν. Αττικής, Ι. Ασπρουλάκη, επισκέφθηκαν  την περιοχή Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης στην οποία πραγματοποιούνται αντιπλημμυρικά έργα με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής και είναι συνολικού προϋπολογισμού 11,6 εκατ. ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο περιφερειάρχης ενημερώθηκε για την πορεία υλοποίησης των έργων που αφορούν, μεταξύ άλλων, στην κατασκευή αγωγών ομβρίων υδάτων στις περιοχές Βουλιαγμένης μήκους 7.301μ., Πανοράματος, μήκους 1.861,6μ. και στη Β. Κωνσταντίνου στη Βάρη, μήκους 914μ. Στο πλαίσιο των εργασιών περιλαμβάνεται και η κατασκευή φρεατίων υδροσυλλογής τα οποία είναι απαραίτητα για τη λειτουργία των δικτύων.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε ο περιφερειάρχης, οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί στο μεγαλύτερο ποσοστό τους στην περιοχή του Πανοράματος Βούλας και στην οδό Β. Κωνσταντίνου, ενώ είναι σε εξέλιξη οι εργασίες στην περιοχή της Βουλιαγμένης.

Με αφορμή την επίσκεψή του στην περιοχή ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης δήλωσε:

«Επισκεφθήκαμε τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης για να δούμε το έργο το οποίο σχετίζεται με την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής. Πρόκειται για ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 11,6 εκα. ευρώ, το οποίο αφορά σε μία σειρά παρεμβάσεων πολλών χιλιομέτρων. Το έργο συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί όσον αφορά στον κεντρικό άξονα του συλλεκτηρίου τον Μάιο, ενώ η ολοκλήρωσή του στο επίπεδο του συλλεκτηρίου των παράπλευρων δρόμων αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τέλος του χρόνου. Με τέτοιου είδους παρεμβάσεις συμβάλλουμε στη θωράκιση περιοχών που κινδύνευαν στο Δήμο. Προτεραιότητά μας αποτελεί, μέσα από αντιπλημμυρικά έργα όπως αυτά, να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας των πολιτών. Συνεχίζουμε»! 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet