Επισκευή του γηπέδου καλαθοσφαίρισης «Πορφύρα» του Δήμου Πειραιά
Περιφέρεια Αττικής

Επισκευή του γηπέδου καλαθοσφαίρισης «Πορφύρα» του Δήμου Πειραιά

Προγραμματική σύμβαση με αντικείμενο την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Εργασίες συντήρησης του γηπέδου καλαθοσφαίρισης “Πορφύρα” Δήμου Πειραιά» υπέγραψαν η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, και ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης. Το έργο, προϋπολογισμού 49.993,70 ευρώ με ΦΠΑ, χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

Αντικείμενο του έργου είναι η επισκευή του γηπέδου καλαθοσφαίρισης «Πορφύρα», επί της οδού Ακτής Θεμιστοκλέους στον Δήμο Πειραιά, µε στόχο, όπως ενημερώνει η Περιφέρεια, τη βελτίωση του χώρου άθλησης και την ασφάλεια των αθλούμενων.

Συγκεκριμένα, θα υλοποιηθούν, μεταξύ άλλων, και σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας, οι ακόλουθες εργασίες: καθαίρεση του υπάρχοντος δαπέδου του γηπέδου μπάσκετ στον κυρίως αγωνιστικό χώρο, διάστρωση του δαπέδου µε συνθετικό τάπητα, ανακαίνιση του συνθετικού τάπητα του βοηθητικού γηπέδου, αντικατάσταση των υπαρχόντων πατημάτων των κερκίδων, ενίσχυση του φέροντος οργανισμού των κερκίδων, ελαιοχρωματισμοί σιδηρών επιφανειών, προμήθεια και τοποθέτηση πλαστικών καθισμάτων στις κερκίδες, νέων μπασκετών και προστατευτικών μπασκετών.

Τη δημοπράτηση, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο, την επίβλεψη κατασκευής του έργου και την παραλαβή του αναλαμβάνει ο Δήμος Πειραιά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet