Η Αλεξάνδρα Σαγρή υποψήφια με το ΚΙΝ.ΑΛ. στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθήνας
Περιφέρεια Αττικής

Η Αλεξάνδρα Σαγρή υποψήφια με το ΚΙΝ.ΑΛ. στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθήνας

Με ένα προσωπικό μήνυμα, η εκπαιδευτικός από το Μαρούσι Αλεξάνδρα Σαγρή δηλώνει την υποψηφιότητά της με το Κίνημα Αλλαγής στον Βόρειο Τομέα της εκλογικής περιφέρειας της Β’ Αθήνας.

Ειδικότερα, η κ. Σαγρή δηλώνει παρούσα στις προσεχείς εθνικές εκλογές, δηλώνοντας:

Ήταν πριν 6 χρόνια, περίπου, που ξεκίνησα έναν αγώνα δύσκολο στη γεμάτη κοινωνικές αντιθέσεις κι αντιφάσεις εκλογική περιφέρεια της Β’ Αθήνας, σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη για τη χώρα!

Στο ταξίδι μου αυτό έγινα καλύτερη ως άνθρωπος, εξελίχθηκα επαγγελματικά και προσωπικά, γνώρισα ανθρώπους που ξεχώρισα, ανθρώπους από όλη την Αθήνα που με στήριξαν και οι οποίοι τιμούν την έννοια της πολιτικής. Πολλές φορές, δεν θα σας κρύψω, ότι απογοητεύτηκα, προβληματίστηκα, όμως συνέχιζα με πίστη ότι η δημοκρατική παράταξη είναι αναγκαία και πρέπει να ακουστεί. Είναι βαθιά μου πεποίθηση ότι η αλλαγή επέρχεται μόνο με την ενεργό συμμετοχή και δράση και με την αέναη προσπάθεια για την αναβάθμιση της ποιότητας της δημοκρατίας μας.

Είναι βαθιά μου πεποίθηση ότι η πολιτική πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών, είναι βαθιά μου πεποίθηση πως η ποιοτική και όχι ηλικιακή μόνο ανανέωση είναι μείζονος σημασίας και η δημιουργική της συμπόρευση με την εμπειρία είναι απαραίτητη.

Πιστή λοιπόν στις αρχές και τις αξίες  μου, συνεχίζω αυτό το ταξίδι, με συμμάχους την οικογένειά μου, τους φίλους μου και την υποστήριξή σας.

Στον αγώνα μου αυτό θα συμμετέχω στη Β’ Αθηνών σταθερά, στον Βόρειο Τομέα, καθώς μεγάλωσα στο Μαρούσι και εργάζομαι εκεί ως δασκάλα σε σχολεία του Αμαρουσίου.

Έχω να μοιραστώ την εμπειρία αυτή με εκλεκτούς συνυποψήφιους στους οποίους εύχομαι καλή μας επιτυχία. Κανείς δεν περισσεύει, όλοι χρειαζόμαστε, όλοι πρέπει να δώσουμε τον αγώνα μας με ίσες ευκαιρίες.

Συνεχίζουμε το ταξίδι με χαμόγελο!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet