Η αναβάθμιση των Κεντρικών Αγορών στο επίκεντρο συναντήσεων της περιφερειάρχη Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Περιφέρεια Αττικής

Η αναβάθμιση των Κεντρικών Αγορών στο επίκεντρο συναντήσεων της περιφερειάρχη Αττικής

Με τη διοίκηση του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ) συναντήθηκαν σήμερα, Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019, η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Γιώργος Γαβρίλης. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αγορά συγκέντρωσης και διανομής προϊόντων στη χώρα, με 330 επιχειρήσεις και 2.500 εργαζομένους.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε το σχέδιο ανάπτυξης της επόμενης πενταετίας με βασικό πυρήνα την ανάπλαση της κεντρικής αγοράς και τη διεύρυνση του δικτύου αγορών του Οργανισμού, με πρώτο έργο την Ιπποδάμεια Αγορά στον Πειραιά σε συνεννόηση με τους φορείς της πόλης.

Στη συνέχεια έγινε συνάντηση με τον Σύνδεσμο Εμπόρων της Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών, κατά την οποία συζητήθηκε η ανάγκη αναβάθμισης των υποδομών, καθώς και αντιμετώπισης του παραεμπορίου.

«Η Περιφέρεια Αττικής θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των επαγγελματιών των Κεντρικών Αγορών, για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμισή τους» τονίζει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής.

Το «παρών» στη συνάντηση έδωσαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Βασιλική Λάσκαρη-Κρασοπούλου, Μαρία Λαμπρίδου, Γιώργος Αλεβιζόπουλος, Μαλάμω Αποστολοπούλου, Ειρήνη Μεταξά και Γιάννης Μοίρας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet