Η ασφάλεια και η μετακίνηση των μαθητών προτεραιότητα για τον περιφερειάρχη Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Περιφέρεια Αττικής

Η ασφάλεια και η μετακίνηση των μαθητών προτεραιότητα για τον περιφερειάρχη Αττικής

Με πρωτοβουλίες του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, με νομοθετικές παρεμβάσεις και τη στενή συνεργασία της Οικονομικής Επιτροπής, του αρμόδιου αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών, Νίκου Πέππα, και των αρμόδιων υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής ολοκληρώνεται, σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης της Περιφέρειας, η διαδικασία για την απρόσκοπτη μεταφορά των μαθητών.

Η συντριπτική πλειονότητα των αποφάσεων για την ανάθεση εκτέλεσης των δρομολογίων έχει ολοκληρωθεί έγκαιρα προκειμένου να εξαλειφθούν τα προβλήματα που υπάρχουν στο συγκεκριμένο ζήτημα. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία ανάθεσης στο 100% του συνόλου των 1.090 δρομολογίων τα οποία πραγματοποιούνται στην Περιφέρεια Αττικής για τη μεταφορά 23.380 μαθητών.

Με αφορμή τη σχετική διαδικασία ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, επισημαίνει ότι τα ζητήματα που αφορούν στη μεταφορά και ασφάλεια των μαθητών αποτελούν υψηλή προτεραιότητα για τον ίδιο προσωπικά και για την Περιφέρεια Αττικής.

«Έχω ζητήσει από όλους τους συνεργάτες μου, αντιπεριφερειάρχες, περιφερειακούς συμβούλους και το στελεχιακό δυναμικό της Περιφέρειας να συντονιστούν προκειμένου να εξαλειφθεί και το τελευταίο τυχόν πρόβλημα που μπορεί να υπάρχει στη μεταφορά των μαθητών. Η ασφάλεια και η απρόσκοπτη μετακίνηση των μαθητών αποτελούν ζήτημα υψηλής προτεραιότητας για την Περιφέρεια Αττικής. Με πρωτοβουλίες που αναλάβαμε προχώρησε η κατάρτιση νομοθετικής ρύθμισης (Ν.3625/2019) σύμφωνα με την οποία επιλύονται μια σειρά από ζητήματα που προέκυπταν στη διαδικασία ανάθεσης μεταφοράς» τόνισε. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet