Η Β. Σπηλιωτοπούλου υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Γ. Πατούλη
Περιφέρεια Αττικής

Η Β. Σπηλιωτοπούλου υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Γ. Πατούλη

Την υποψηφιότητα της κ. Βάσως Σπηλιωτοπούλου στην Περιφερειακή Ενότητα Βόρειου Τομέα Αθηνών ανακοίνωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Ο κ. Βασιλική (Βάσω) Σπηλιωτοπούλου είναι πρώην δήμαρχος Εκάλης, και νυν δημοτική σύμβουλός Κηφισιάς. Έχει διατελέσει µέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΕΔΚΝΑ (2006-2010), καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΠΑΠ (Σύνδεσμος για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού).

Είναι αρχιτέκτων μηχανικός ΕΜΠ και έχει ασχοληθεί  επί 35 χρόνια µε το επάγγελμα της υλοποιώντας μελέτες και μεγάλα έργα.

Με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της κ. Σπηλιωτοπούλου ο κ. Πατούλης επισήμανε τα εξής:

«Καλωσορίζω την κ. Βάσω Σπηλιωτοπούλου στον συνδυασμό μας Νέα Αρχή για την Αττική. Η πολυετής εμπειρία της ως δημάρχου Εκάλης για τρεις συνεχόμενες τετραετίες, ως δημοτικής συμβούλου, αλλά και οι γνώσεις της ως αρχιτέκτων μηχανικού θα είναι πολύτιμες για την υλοποίηση του οράματός μας για την αναπτυξιακή επανεκκίνηση στην Αττική.

»Η Νέα Αρχή για την Αττική διαθέτει όραμα, σχέδιο και έμπειρα στελέχη. Διαθέτει συγκριτικά πλεονεκτήματα τα οποία θα συμβάλλουν στη νίκη του συνδυασμού μας. 

»Προχωράμε δυνατά όλοι μαζί για να αλλάξουμε την Αττική, να αλλάξουμε τις ζωές μας».

Ακολουθεί σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα της κ. Βασιλικής Σπηλιωτοπούλου:

Είναι αρχιτέκτων μηχανικός ΕΜΠ. Ασχολήθηκε επί 35 χρόνια με το επάγγελμα της και έχει κάνει μελέτες σε παραδοσιακούς οικισμούς, σε ιδιωτικά και δημόσια έργα. Έχει λάβει μέρος σε κατασκευές δημοσίων έργων, όπως το Μέγαρο Αρείου Πάγου (στη Λεωφ. Αλεξάνδρας), το Πολιτιστικό Κέντρο (Χανιά, Κρήτη), τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (Βάρη) κ.ά.

Διετέλεσε:

  • Δήμαρχος Εκάλης επί τρεις τετραετίες (1999-2010) όπου οργάνωσε έναν Δήμο πρότυπο.
  • Σύμβουλος Κοινότητας Εκάλης (1991-1998).
  • Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Αττικής ΤΕΔΚΝΑ (2006-2010).
  • Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΠΑΠ (Σύνδεσμος για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού Όρους).
  • Από το 2006 και για τριάμισι χρόνια ήταν μέλος του συμβουλίου του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών (ΟΑΣΑ). Επίσης, για ένα χρόνο ήταν αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος του ίδιου οργανισμού.

Ήταν παντρεμένη με τον εκλιπόντα Θεοδόση Σπηλιωτόπουλο (μηχανολόγο μηχανικό) και έχει τρία παιδιά, τον Νικόλα, τον Ανδρέα (αρχιτέκτονες μηχανικοί) και τη Νατάσσα (πτυχιούχος του Deere στο Marketing) και δύο εγγόνια.

Από το 2010 μέχρι σήμερα είναι δημοτική σύμβουλος στον συνενωμένο Δήμο Κηφισιάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet