Η Ρ. Δούρου στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού των Παιδικών Χωριών SOS στο Περιστέρι
Περιφέρεια Αττικής

Η Ρ. Δούρου στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού των Παιδικών Χωριών SOS στο Περιστέρι

Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS στο Περιστέρι επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018, η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, συνοδευόμενη από τη γενική γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Υπαίθριων Αγορών Κρατών Μελών Ε.Ε., Κατερίνα Καντεράκη.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, για μία ακόμη φορά η κ. Καντεράκη προσέφερε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τους συμμετέχοντες στο Χριστουγεννιάτικο Θεματικό Πάρκο στο Πεδίο του Άρεως, με τη συμβολή της Περιφέρειας Αττικής. Η συγκεκριμένη οικονομική ενίσχυση θα διατεθεί, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, για τις ανάγκες του Κέντρου, και συγκεκριμένα, για την ψυχοπαιδαγωγική στήριξη παιδιών οικογενειών της περιοχής.

Την περιφερειάρχη και τη γενική γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Υπαίθριων Αγορών Κρατών Μελών Ε.Ε. υποδέχθηκαν στους χώρους του Κέντρου ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών Χωριών SOS, Αναστάσιος Βρεττός, και ο γενικός διευθυντής, Γιώργος Πρωτόπαπας. Στο επίκεντρο της επίσκεψης βρέθηκαν ζητήματα που άπτονται των προοπτικών στήριξης του Κέντρου, το οποίο προσφέρει την αρωγή του σε πάνω από 350 οικογένειες της ευρύτερης περιοχής κάθε χρόνο.

«Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει συστηματικά τις ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας, μέσα από προσπάθειες που πιάνουν τόπο. Προσπάθειες όπως αυτή η συνέργεια επί τρία χρόνια με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Υπαίθριων Αγορών Κρατών Μελών Ε.Ε., για να στηρίξουμε εμπράκτως το σπουδαίο έργο των Παιδικών Χωριών SOS», δήλωσε η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου στο τέλος της επίσκεψής της.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet