Κάλεσμα Γ. Καραμέρου ενάντια στην τοποθέτηση διοδίων
Print Friendly, PDF & Email
Περιφέρεια Αττικής

Κάλεσμα Γ. Καραμέρου ενάντια στην τοποθέτηση διοδίων

Κάλεσμα στους πολίτες να συμμετάσχουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014, στον κόμβο Βαρυμπόμπης, ενάντια στην τοποθέτηση σταθμών διοδίων σε Βαρυμπόμπη και Άγιο Στέφανο, απευθύνει ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Γιώργος Καραμέρος.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Η Περιφέρεια Αττικής και οι Δήμοι Κηφισιάς, Διονύσου και Ωρωπού με μια φωνή δηλώνουν κατηγορηματικά την αντίθεσή τους στη δημιουργία νέων σταθμών διοδίων σε Βαρυμπόμπη και Άγιο Στέφανο και ζητούν την απομάκρυνση των διοδίων από την Αττική.

Κλιμακώνοντας τις αντιδράσεις, ενάντια στην παράλογη κυβερνητική πολιτική της τοποθέτησης νέων διοδίων σε Κηφισιά και Άγιο Στέφανο, η Περιφέρεια Αττικής μαζί με τους τρεις Δήμους Κηφισιάς, Διονύσου και Ωρωπού πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στον κόμβο Βαρυμπόμπης.

Οι κάτοικοι και οι εργαζόμενοι της Βορειανατολικής Αττικής αναγκάζονται καθημερινά να πληρώνουν ένα ιδιαίτερα υψηλό τίμημα προκειμένου να χρησιμοποιήσουν την εθνική οδό για τις μετακινήσεις τους. Όσοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στο βαρύ κόστος των διοδίων χρησιμοποιούν ημιτελής και επικίνδυνους παραδρόμους και εκτίθενται καθημερινά σε κίνδυνο και ταλαιπωρία σε δρόμους αυξημένης κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Ο αποκλεισμός και ο οικονομικός στραγγαλισμός των κατοίκων της Βορειοανατολικής Αττικής πρέπει να σταματήσει. Οι δρόμοι είναι δημόσιο κοινωνικό αγαθό και σε αυτό πρέπει να έχουν πρόσβαση όλοι οι πολίτες. Επειδή η κατάργηση των υφιστάμενων μετωπικών και πλευρικών διοδίων στον εθνικό οδικό άξονα είναι επιβεβλημένη και η εγκατάσταση νέων διοδίων παράλογη και απαράδεκτη, η Περιφέρεια Αττικής και οι Δήμοι Κηφισιάς, Διονύσου και Ωρωπού καλούν τους πολίτες καθώς και φορείς και συλλογικότητες στη συγκέντρωση της Κυριακής.

Όλοι μαζί μπορούμε να τους σταματήσουμε.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet