Κοντά στους ανθρώπους που εργάζονται για την οδική μας ασφάλεια ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης
Περιφέρεια Αττικής

Κοντά στους ανθρώπους που εργάζονται για την οδική μας ασφάλεια ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Κοντά στους ανθρώπους που πασχίζουν για την οδική μας ασφάλεια υπό έντονη χιονόπτωση στην Εθνική Οδό, στους χειριστές μηχανημάτων και στους άντρες της Τροχαίας βρέθηκε αργά χθες το βράδυ, Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Ο κ. Γ. Πατούλης ενημερώθηκε από τους εργαζόμενους και τους αξιωματικούς για τα μέτρα που έχουν ληφθεί και τις προσπάθειες που καταβάλλουν προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα καιρικά φαινόμενα που έχουν προκληθεί από την κακοκαιρία «Σοφία».

Ο κ. Πατούλης εξέφρασε τη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους και τους αξιωματικούς οι οποίοι, όπως είπε, «εργάζονται κάτω από δύσκολες συνθήκες και συχνά χωρίς να τους έχουν διατεθεί τα αναγκαία μέσα από την πολιτεία».

Στη συνέχεια ο υποψήφιος περιφερειάρχης μετέβη στον Αυλώνα Αττικής όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τους κατοίκους και τον πρώην δήμαρχο Αυλώνα Άγγελο Σύρμα για τα προβλήματα της περιοχής.

Όπως δήλωσε αμέσως μετά ο κ. Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον Αυλώνα είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους πολίτες «για τα προβλήματα της περιοχής και τις κοινές ανησυχίες για το μέλλον της Περιφέρειας Αττικής».

Συγκεκριμένα, ο κ. Γ. Πατούλης δήλωσε:

«Η Αττική έχει ανάγκη από ένα συγκροτημένο σχέδιο που θα την οδηγήσει στην αναπτυξιακή επανεκκίνηση. Οι κάτοικοί της μεγαλύτερης Περιφέρειας της Ελλάδος είναι αγανακτισμένοι.

»Κάνουμε μια Νέα Αρχή για να πετύχουμε την ανάπτυξη της μητροπολιτικής Περιφέρειας της Αττικής.

»Όλοι μαζί συνεργαζόμαστε για να  δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τις οικογένειές μας, για τις  γειτονιές μας και για τα παιδιά μας τα οποία θέλουμε να παραμείνουν στη χώρα και όχι να ξενιτεύονται.

»Μαζί με τους πολίτες θα κάνουμε μία Νέα Αρχή για την Αττική αξιοποιώντας τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα και δίνοντας  ριζικές λύσεις στις παθογένειες που υπάρχουν».

https://www.facebook.com/patoulis/videos/785942175072704/?t=2

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet