Με τον Μητροπολίτη Πειραιώς συναντήθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γ. Πατούλης
Περιφέρεια Αττικής

Με τον Μητροπολίτη Πειραιώς συναντήθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γ. Πατούλης

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης είχε χθες συνάντηση με τον Μητροπολίτη Πειραιώς, Σεραφείμ, με τον οποίο και συζήτησε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’  βαθμού καθώς και ζητήματα που σχετίζονται με την ενίσχυση των κοινωνικών δομών και των ανθρωπιστικών δράσεων.

Ο Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με το Σεβασμιώτατο Σεραφείμ τον οποίο χαρακτήρισε ως ένα εμπνευσμένο ιεράρχη με όραμα επισήμανε ότι προτεραιότητα του συνδυασμού του Νέα Αρχή για την Αττική είναι να συνεχιστεί η εποικοδομητική συνεργασία με την Εκκλησία δημιουργώντας ένας δίκτυο πολιτισμού, εκπαίδευσης αλλά και άθλησης.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Θέλουμε με τη στενή συνεργασία της Εκκλησίας να δημιουργήσουμε σε όλες τις γειτονιές της Αττικής κυψέλες πολιτισμού, εκπαίδευσης και αθλητισμού. Για τη σωστή ανάπτυξη τους, σε συνεργασία με την Εκκλησία  θα προηγηθούν ειδικές μελέτες».  

Επιπλέον συμπλήρωσε ότι ως αυριανός περιφερειάρχης θα στηρίξει με κάθε δυνατό μέσο το κοινωνικό έργο της Μητρόπολης Πειραιά και συνολικά τη προσπάθεια του εμπνευσμένου κλήρου που εργάζεται για να παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Από την πλευρά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ χαιρέτισε με ικανοποίηση τις προτάσεις του υποψήφιου περιφερειάρχη και σημείωσε ότι η Μητρόπολη του θα συνεργαστεί στενά με τον Γιώργο Πατούλη για να υλοποιηθεί η δημιουργία δικτύων πολιτισμού, εκπαίδευσης και αθλητισμού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet