Με το Δ.Σ. του Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών συναντήθηκε η Ρ. Δούρου
Print Friendly, PDF & Email
Περιφέρεια Αττικής

Με το Δ.Σ. του Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών συναντήθηκε η Ρ. Δούρου

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών είχε τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου, η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Στη συνάντηση, στην οποία παραβρέθηκε και η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, Ερμίνα Κυπριανίδου, μετείχαν εκ μέρους του Δ.Σ. του Συνδέσμου οι: Τέτα Διαμαντοπούλου, πρόεδρος Δ.Σ., Ζέφη Δημαδάμα, γραμματέας, Ρένα Κιτσοπανίδου, αντιπρόεδρος, και Μαίρη Συναρέλλη, μέλος Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Το Δ.Σ. παρουσίασε τις πρωτοβουλίες του Συνδέσμου, ενώ αναφέρθηκε και στις προγραμματιζόμενες μελλοντικές του δράσεις. Παράλληλα, οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου ζήτησαν τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής στο ζήτημα της βίας κατά των γυναικών, μέσω της Επιτροπής Ισότητας που πρόκειται να συσταθεί.

Από την πλευρά της, η περιφερειάρχης υπογράμμισε ιδιαίτερα τη συμβολή του Συνδέσμου στα γυναικεία ζητήματα και εξέφρασε, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας, την υποστήριξή της στις πολιτικές δράσεις και πρωτοβουλίες του.

Τέλος, οι δύο πλευρές τόνισαν τη σημασία της συμβολής των γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και συμφώνησαν στην ανάγκη κοινών πρωτοβουλιών στο θέμα της βίας κατά των γυναικών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet