Νέα Αρχή για την Αττική: Φωνάζει ο κλέφτης, να φοβηθεί ο νοικοκύρης
Print Friendly, PDF & Email
Περιφέρεια Αττικής

Νέα Αρχή για την Αττική: Φωνάζει ο κλέφτης, να φοβηθεί ο νοικοκύρης

«Φωνάζει ο κλέφτης, να φοβηθεί ο νοικοκύρης» τονίζει ο συνδυασμός του υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη στην παράταξη της νυν περιφερειάρχη, Δύναμη Ζωής, σχετικά με τα ζητήματα Πολιτικής Προστασίας της Αττικής και με την ικανότητα του επικεφαλής του να τα διαχειριστεί.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ανακοίνωση της παράταξης της Ρένας Δούρου, ο συνδυασμός του Γ. Πατούλη, Νέα Αρχή για την Αττική, επισημαίνει:

Μετά το χθεσινό τηλεοπτικό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, όπου αναδείχθηκε για μια ακόμη φορά η εγκληματική ανεπάρκεια των μηχανισμών του κεντρικού κράτους και η τραγική απουσία της Περιφέρειας Αττικής από το Μάτι, η οποία οδήγησε στον θάνατο 100 συμπολίτες μας, θα περιμέναμε από το επικοινωνιακό επιτελείο της κ. Δούρου να ακούσουμε τουλάχιστον μια συγγνώμη από πλευράς της.

Όμως, όχι μόνον συγγνώμη δεν ακούσαμε, αλλά διαπιστώσαμε για μια ακόμη φορά τον «πολιτικό παχυδερμισμό» των συνεργατών της, οι οποίοι επιχειρούν με μια νέα, ακατάληπτη ανακοίνωση που εξέδωσαν, να κάνουν «μαθήματα πολιτικής προστασίας», στον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.

Για να το ξεκαθαρίσουμε μια και καλή. Μαθήματα πολιτικής προστασίας από αυτούς που έκατσε η στραβή στη διάρκεια της βάρδιας τους κι έχασαν για τον λόγο αυτό τη ζωή τους δεκάδες συνάνθρωποί μας, δεν δεχόμαστε.

Δεν έχουν το πολιτικό και ηθικό δικαίωμα οι μισθωμένοι εκπρόσωποι της κ. Δούρου «να κουνούν το δάκτυλο» στον Γιώργο Πατούλη, που κατάφερε ως πρόεδρος του ΣΠΑΠ , «στη δική του βάρδια», να μην του κάτσει καμία στραβή, να μην καεί ούτε ένα δέντρο στην Πεντέλη, να μην χαθεί καμία ανθρώπινη ζωή.

Ο Γιώργος Πατούλης ξέρει τι πρέπει να κάνει για να μην χάνονται ανθρώπινες ζωές. Έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει έργο, σε αντίθεση με την κ. Δούρου.

Ας μην προκαλούν, λοιπόν, άλλο με τις ανακοινώσεις τους. Δεν θα αλλάξουν με αυτές τη Μοίρα της κ. Δούρου. Ο σοφός λαός μας λέει μια παροιμία για περιπτώσεις σαν τη δική τους. Φωνάζει ο κλέφτης, να φοβηθεί ο νοικοκύρης.

Υ.Γ.: Δεν περιμέναμε ασφαλώς να παραιτηθεί η κ. Δούρου από τη θέση της για λόγους πολιτικής ευθιξίας, όπως συνέβη με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης στην Κύπρο, που παραιτήθηκε επειδή η Αστυνομία δεν έκανε σωστά τη δουλειά της και δεν συνέλαβε έγκαιρα τον μανιακό δολοφόνο. Είναι χαώδης η διαφορά αντίληψης του πολιτικού προσωπικού της χώρας μας, σε σχέση με αυτό της Κύπρου. Αυτά είναι «ψιλά γράμματα» για την κ. Δούρου.

Η έννοια ευθιξία δεν υπάρχει στον αξιακό κώδικα ούτε τον δικό της, ούτε των συνεργατών της. Η μόνη αξία που υπηρετούν με συνέπεια είναι η υποταγή στο κόμμα. Γι΄ αυτό συμμετείχε στο γνωστό επικοινωνιακό σόου της κυβέρνησης τη νύχτα της τραγωδίας, αντί να βρίσκεται στην «πρώτη γραμμή» της μάχης. Αναρωτιόμαστε, όμως, δεν έπρεπε να γνωρίζει ότι την ώρα που την τραβούσε η κάμερα υπήρχαν νεκροί κι εγκλωβισμένοι άνθρωποι στο Μάτι; Πώς εξακολουθεί να τολμά να μιλά για ζητήματα πολιτικής προστασίας η ανήξερη και αόρατη περιφερειάρχης Αττικής;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet