Οδηγίες από την Περιφέρεια Αττικής για την καταγραφή ζημιών στη Δυτ. Αττική
Περιφέρεια Αττικής

Οδηγίες από την Περιφέρεια Αττικής για την καταγραφή ζημιών στη Δυτ. Αττική

Στο πλαίσιο των παρεμβάσεών της, για την αντιμετώπιση των σοβαρών συνεπειών των καταστροφικών πλημμυρών στη Δυτική Αττική, η Περιφέρεια Αττικής, ενημερώνει τους πολίτες για την καταγραφή ζημιών.

Συγκεκριμένα:

  • Για την καταγραφή και εκτίμηση ζημιών σε οικίες προκειμένου να χορηγηθούν οι προβλεπόμενες οικονομικές ενισχύσεις, οι πολίτες παρακαλούνται να απευθύνονται στον Δήμο τους.
  • Για καταγραφή καταστροφών που προκλήθηκαν από πλημμύρες σε φυτική και ζωική παραγωγή και για τη χορήγηση αποζημιώσεων αρμόδιος φορέας είναι ο Οργανισμός Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ). Οι πολίτες παρακαλούνται να απευθύνονται στους κατά τόπους ανταποκριτές του ΟΓΑ – ΕΛΓΑ των Δήμων στους οποίους ανήκουν.
  • Για την καταγραφή – εκτίμηση ζημιών σε επιχειρήσεις, αρμόδιες είναι οι επιτροπές της Περιφέρειας Αττικής / Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής. Οι πολίτες παρακαλούνται να απευθύνονται στη Διεύθυνση Ανάπτυξης Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής.

Τέλος, μέσω σχετικής ανακοίνωσης, η Περιφέρεια ενημερώνει τους πολίτες ότι από αύριο, Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017, ομάδες καταγραφής της Περιφέρειας Αττικής θα προβούν συντονισμένα στις απαραίτητες ενέργειες για την καταγραφή των ζημιών, για θέματα αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet