Π.Ε. Βορείου Τομέα: Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση διανομής ροδακίνων
Print Friendly, PDF & Email
Περιφέρεια Αττικής

Π.Ε. Βορείου Τομέα: Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση διανομής ροδακίνων

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση διανομής και παραλαβής 30.625 τόνων ροδακιίνων στους ωφελούμενους του επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής 2014-2020/ΤΕΒΑ από την Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα και τους συνεργαζόμενους εταίρους.

Η διάθεση των φρούτων έγινε στους δικαιούχους συνολικά έξι Δήμων και δύο Ιερών Μητροπόλεων. Η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιήθηκε σε πέντε διαφορετικά σημεία και με μεγάλη συμμετοχή εκ μέρους των δικαιούχων.

Εν τω μεταξύ, το πρωί της Πέμπτης, 10 Σεπτεμβρίου 2015, 800 κιλά φρούτων παραδόθηκαν στους πρόσφυγες του καταυλισμού του Ελαιώνα, σε συνεργασία με τους Δήμους Ν. Ηρακλείου και Ν. Ιωνίας, παρουσία του Δδημάρχου Ν. Ηρακλείου Νίκου Μπάμπαλου, για τις ανάγκες σίτισης των προσφύγων. Η εν λόγω ποσότητα διατέθηκε από προϊόντα που περίσσεψαν από τη διανομή στους δήμους της Περιφέρειας, έπειτα από πρωτοβουλία του κ. Μπάμπαλου. Η επόμενη φάση του προγράμματος διανομής φρέσκων προϊόντων θα ξεκινήσει το επόμενο διάστημα.

Σε σχετική δήλωσή του, ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Γιώργος Καραμέρος σημείωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους στους εταίρους των συμπράξεων για την πολύ καλή συνεργασία στην πρώτη φάση του προγράμματος. Επιλέξαμε να διανείμουμε τα προϊόντα αρχές Σεπτεμβρίου και όχι μέσα Αυγούστου. Θεωρούμε ότι αξιοποιήσαμε προς όφελος των πολιτών αυτή την πρώτη φάση του προγράμματος του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης στον σωστό χρόνο και με λειτουργικό τρόπο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet