Ο αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου σε εκδήλωση για τα ΚΕΠ Υγείας
Περιφέρεια Αττικής

Ο αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου σε εκδήλωση για τα ΚΕΠ Υγείας

Στην κεντρική εκδήλωση των ΚΕΠ Υγείας του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ), όπου παρουσιάστηκε ο απολογισμός του προγράμματος «Δημιουργία και Δικτύωση Δημοτικών Κέντρων Πρόληψης Υγείας για την Ανάπτυξη Προγραμμάτων Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας» παρευρέθηκε ο αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής Χάρης Δαμάσκος.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο κ. Δαμάσκος δήλωσε τα ακόλουθα:

«Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο, σε μια εποχή που όλες οι δράσεις περιορίζονται και συρρικνώνονται, μια τόσο σημαντική πρoσπάθεια, όσο αυτή των ΚΕΠ Υγείας, να επεκτείνεται με τέτοια ταχύτητα στους δήμους όλης της χώρας, με αποκλειστική πρωτοβουλία του πρώτου βαθμού Αυτοδιοίκησης.

»Η πρόληψη, είτε με τη μορφή της ενημέρωσης, είτε με τη μορφή των προσυμπτωματικών εξετάσεων, αποτελεί τον θεμέλιο λίθο της καλής μας υγείας. Ταυτόχρονα όμως σηματοδοτεί την ύπαρξη ανθρώπων και θεσμών που νοιάζονται, που μεριμνούν, που δείχνουν τον δρόμο της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας, σε συνανθρώπους τους που το έχουν σωματικά και ψυχικά ανάγκη. 

»Πολλά συγχαρητήρια στον δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, που καθοδηγεί τη μεγάλη αυτή προσπάθεια και σε όλους τους δημάρχους που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, αλλά και στους υπαλλήλους των δήμων και στους εθελοντές, που το υποστηρίζουν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet