Ο Ευάγγελος Δημητρέλλος υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Γιώργο Πατούλη
Περιφέρεια Αττικής

Ο Ευάγγελος Δημητρέλλος υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Γιώργο Πατούλη

Την υποψηφιότητα του κ. Ευάγγελου Δημητρέλλου στην Περιφερειακή Ενότητα Βόρειου Τομέα Αθηνών ανακοίνωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Ο κ. Δημητρέλλος είναι ιατρός με ειδίκευση στην Κλινική Παθολογία και έχει εξειδικευτεί στην Κλινική Υπέρταση. Μεταξύ άλλων, είναι  συντονιστής διευθυντής του Β΄ Παθολογικού Τμήματος στο «Σισμανόγλειο» Γενικό Νοσοκομείο, είναι διευθυντής της Μονάδας Κλινικής Υπέρτασης του ίδιου Νοσοκομείου, ενώ έχει διατελέσει εκλεγμένο μέλος του ενοποιημένου Διοικητικού Συμβουλίου Νοσοκομείων «Σισμανόγλειο», «Αμαλία Φλέμινγκ» και Παίδων Πεντέλης.

Ο κ Δημητρέλλος έχει αναπτύξει δράση και σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης και είναι ήδη εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Βριλησσίων.

Με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ο κ. Πατούλης επισήμανε τα εξής:

«Καλωσορίζω τον κ. Δημητρέλλο στον συνδυασμό μας Νέα Αρχή για την Αττική και του εύχομαι καλή δύναμη στην κοινή προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει προκειμένου να υλοποιήσουμε το όραμά μας να γίνει η Αττική μία σύγχρονη ευρωπαϊκή Περιφέρεια.

»Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ο κ. Δημητρέλλος ως ιατρός και ως αυτοδιοικητικός είναι μαζί μας στη δύσκολη αυτή μάχη που δίνουμε.

»Διαθέτουμε συγκριτικά πλεονεκτήματα τα οποία θα συμβάλλουν στη νίκη του συνδυασμού μας. Ενός συνδυασμού που έχει σχέδιο, όραμα και δοκιμασμένα στην κοινωνία, στελέχη.

»Προχωρούμε δυναμικά όλοι μαζί για να αλλάξουμε την Αττική, να αλλάξουμε τις ζωές μας».

Ακολουθεί σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα του δρ. Ευάγγελου Δημητρέλλου:

Ο Ευάγγελος Δημητρέλλος είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και αριστούχος κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος για την Υπέρταση από την Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του «Ιπποκράτειου» Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών. Έχει ειδικευτεί στην Κλινική Παθολογία και έχει εξειδικευτεί στην Κλινική Υπέρταση.

Είναι συντονιστής διευθυντής του Β΄ Παθολογικού Τμήματος στο «Σισμανόγλειο» Γενικό Νοσοκομείο όπου υπηρετεί από το 1991.

Είναι διευθυντής της Μονάδας Κλινικής Υπέρτασης του «Σισμανόγλειου» Γενικού Νοσοκομείου, την οποία και ίδρυσε, εξόπλισε πλήρως τεχνολογικά και οργάνωσε λειτουργικά με σκοπό την ολιστική διερεύνηση και αντιμετώπιση του καρδιαγγειακού κινδύνου σε υπερτασικό ασθενή, παράλληλα με την εφαρμογή στρατηγικής παρέμβασης και πρόβλεψης παραγόντων κινδύνου και συνυπαρχουσών παθήσεων.

Έχει επιλεγεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Υπέρτασης ως Clinical Hypertension Specialist της ESH και του έχει απονεμηθεί το Δίπλωμα Εξειδίκευσης Κλινικού Υπερτασιολόγου (Μιλάνο 2003).

Έχει συμμετάσχει σε πολλά διεθνή συνέδρια, ενώ έχει κάνει πολλές δημοσιεύσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Είναι μέλος της  Ελληνικής Εταιρείας Παθολογίας, της Ελληνικής Εταιρείας Υπέρτασης, καθώς και της Ευρωπαϊκής και Αμερικανικής  Αντιυπερτασικής Εταιρείας.

Είναι ήδη εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Βριλησσίων και έχει διατελέσει εκλεγμένο μέλος του ενοποιημένου Διοικητικού Συμβουλίου Νοσοκομείων «Σισμανόγλειο», «Αμαλία Φλέμινγκ» και Παίδων Πεντέλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet