Ο ηθοποιός Ιάκωβος Μυλωνάς με τον Γιάννη Σγουρό
Print Friendly, PDF & Email
Περιφέρεια Αττικής

Ο ηθοποιός Ιάκωβος Μυλωνάς με τον Γιάννη Σγουρό

Μία πετυχημένη παρουσία από τον χώρο της Τέχνης υποδέχεται στο ψηφοδέλτιο της παράταξης Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός. Πρόκειται για τον ηθοποιό, σκηνοθέτη και θεατρικό συγγραφέα Ιάκωβο Μυλωνά ο οποίος κατεβαίνει στην Περιφερειακή Ενότητα Νοτίου Τομέα Αθηνών.

Ο Ιάκωβος Μυλωνάς γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε στο Θέατρο Τέχνης Κάρολου Κουν με υποτροφία. Έχει παίξει στην Επίδαυρο και στο Ηρώδειο σε πολλές παραγωγές του Θεάτρου Τέχνης και έχει πάρει μέρος σε πάρα πολλά θεατρικά έργα, κινηματογραφικές παραγωγές και σε πολλά σήριαλ, ενώ διατηρούσε δικές του εκπομπές στο ραδιόφωνο.

Ο ίδιος έχει γράψει 10 θεατρικά έργα τα περισσότερα από τα οποία αγγίζουν ευαίσθητα θέματα για την ελληνική κοινωνία. Τα έργα του έχουν παρουσιαστεί πολλές φορές για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Για την προσφορά του στον πολιτισμό έχει βραβευτεί από την Unesco Πειραιώς και Νήσων. Έχει δημιουργήσει έναν χώρο πολιτισμού, τέχνης, δραματοθεραπείας και παιχνιδιού στο Παλαιό Φάληρο από τον Οκτώβριο του 2018.

Ο Γ. Σγουρός τον καλωσόρισε στην παράταξή του ευχόμενος κάθε επιτυχία στην υποψηφιότητά του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet