Παρέδωσε στη Ρ. Δούρου ο Γ. Σγουρός
Περιφέρεια Αττικής

Παρέδωσε στη Ρ. Δούρου ο Γ. Σγουρός

Στην παράδοση του απολογισμού της Περιφέρειας Αττικής προς τη νέα περιφερειάρχη Ρένα Δούρου, αλλά και στην πλήρη ενημέρωσή της επί των ζητημάτων και των νομικών προσώπων στα οποία προΐσταται προχώρησε ο απερχόμενος περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός. Στη σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας αναφέρονται τα εξής:

Για όλα τα ζητήματα της Περιφέρειας Αττικής και των νομικών προσώπων στα οποία προΐσταται εκ του νόμου, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός ενημέρωσε σήμερα το μεσημέρι τη Ρένα Δούρου, κατά τη διάρκεια ουσιαστικής συνάντησης που είχαν στο κεντρικό κτήριο της Περιφέρειας Αττικής.

Ο κ. Γ. Σγουρός την ενημέρωσε αναλυτικά για όλα τα τρέχοντα θέματα της Περιφέρειας, τις εκκρεμότητες και τις άμεσες ενέργειες που πρέπει να γίνουν, ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στο υψηλό επίπεδο του ανθρώπινου δυναμικού της Περιφέρειας Αττικής, με το οποίο συνεργάστηκε άριστα και αποτελεσματικά τα 3,5 χρόνια της θητείας του, ενώ δεν παρέλειψε για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους τους υπαλλήλους της Περιφέρειας για τη συνεργασία αυτή.

Παράλληλα παρέδωσε στην κ. Δούρου, σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, την έκδοση του Απολογισμού της θητείας του (2011-2014), που αριθμεί 21 συνολικά τόμους, και της ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο της προς όφελος των πολιτών και της Αττικής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης παρέστησαν νυν και νεοεκλεγέντες αντιπεριφερειάρχες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet