Μόνιμη άδεια λειτουργίας από την Περιφέρεια Αττικής στο γήπεδο της ΑΕΚ
Αθλητισμός

Μόνιμη άδεια λειτουργίας από την Περιφέρεια Αττικής στο γήπεδο της ΑΕΚ

Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, η OPAP Arena, εξασφάλισε και τυπικά μόνιμη άδεια λειτουργίας από την Περιφέρεια Αττικής. Την απόφαση υπέγραψε ο αντιπεριφερειάρχης και αρμόδιος για τον Τομέα του Αθλητισμού στην Περιφέρεια Βασίλης Γιαννακόπουλος, με τη σχετική απόφαση να αναρτάται στη Διαύγεια.

Στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ έγιναν κάποια έργα προκειμένου να μπορεί να μπορέσει να αποκτήσει μόνιμη άδεια λειτουργίας. Το αποτέλεσμα ήταν να μπορέσει να περάσει όλους τους ελέγχους που έγιναν από τους αρμόδιους φορείς.

Μεταξύ άλλων η απόφαση της Περιφέρειας αναφέρει «Τη χορήγηση Άδειας Λειτουργίας Αθλητικής Εγκατάστασης Ομάδας Γ2 στο “Κέντρο Αθλητισμού Μνήμης και Πολιτισμού” στον Δήμο Νέας Φιλεδάλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Αττικής και συγκεκριμένα στο Ανοικτό Γήπεδο Ποδοσφαίρου “Αγία Σοφία”” που περιβάλλεται από τις οδούς Φωκών, Καππαδοκίας Αττάλειας και Πατριάρχου Κωνσταντίνου στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας». Η απόφαση ακόμα αναφέρει ότι το ανώτατο όριο καθήμενων θεατών είναι 31.100.

Υπενθυμίζεται ότι η OPAP Arena έχει οριστεί ως η έδρα του τελικού του Conference League για το 2024, έχει βαθμονομηθεί τέσσερα αστέρια από την UEFA, ενώ είναι και η έδρα της Εθνικής για τα προκριματικά του Euro 2024.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet