Σε συνέντευξη Τύπου για τη διοργάνωση του ιστιοπλοϊκού αγώνα «Aegean 600» ο Γ. Πατούλης
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Σε συνέντευξη Τύπου για τη διοργάνωση του ιστιοπλοϊκού αγώνα «Aegean 600» ο Γ. Πατούλης

Την πεποίθηση ότι ο θαλάσσιος τουρισμός αποτελεί κινητήρια δύναμη στην αναπτυξιακή  προοπτική της χώρας εξέφρασε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε, με αφορμή τη διοργάνωση του διεθνούς ιστιοπλοϊκού αγώνα «Aegean 600», που θα διεξαχθεί στο Αιγαίο Πέλαγος, από τις 14 έως τις 20 Ιουνίου υπό την αιγίδα και της Περιφέρειας Αττικής.

Στη συνέντευξη Τύπου συμμετείχαν ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, η γενική γραμματέας του υπουργείου, Χριστιάνα Καλογήρου, η πρόεδρος του ΕΟΤ, Άντζελα Γκερέκου, ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Νίκος Πέππας, και ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ομίλου Ανοικτής Θαλάσσης, Ιωάννης Μαραγκουδάκης.

Κατά την τοποθέτησή του ο κ. Πατούλης εστίασε στη σημαντική συμβολή της κορυφαίας αυτής διοργάνωσης στην τουριστική προβολή της Αττικής, επισημαίνοντας ότι την καθιστά αθλητικό και πολιτιστικό προορισμό και σημείωσε πως σε αυτή την κατεύθυνση η Περιφέρεια Αττικής θα συμβάλλει για να στεφθεί η διοργάνωση με επιτυχία.

«Για τη χώρα μας η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι μια μεγάλη τιμή και ευθύνη» υπογράμμισε ο κ. Πατούλης και τόνισε ότι η Περιφέρεια στηρίζει σπουδαίες αθλητικές διοργανώσεις όπως η συγκεκριμένη που προάγουν την ευγενή άμιλλα και παράλληλα αναδεικνύουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας.

«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μας να είμαστε συνοδοιπόροι με ανθρώπους που γνωρίζουν και δραστηριοποιούνται στο πλαίσιο αυτό σε παγκόσμια εμβέλεια. Όπως επίσης και να εδραιωθεί μια ιδιαίτερα στενή συνεργασία για την υλοποίηση τέτοιου είδους αθλητικών εκδηλώσεων τα οποία συμβάλουν προκειμένου να αναδειχθεί μέσα από τον αθλητισμό και ο Θαλάσσιος πλούτος της χώρας μας» ανέφερε και πρόσθεσε: «Ως περιφερειακή αρχή, είμαστε ανοιχτοί σε τέτοιου είδους προτάσεις».

Κλείνοντας, συνεχάρη όσου συμβάλλουν για την υλοποίηση της διοργάνωσης και ευχήθηκε καλή επιτυχία στου συμμετέχοντες αθλητές.

Στη συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν ο γερουσιαστής της Πολιτείας του Ροντ Άιλαντ των ΗΠΑ, Λεωνίδας Ραπτάκης, ο πρώην υφυπουργός Εμπορίου του Καναδά, Τζέρι Σκλαβούνος, ο βουλευτής Α΄ Πειραιώς Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και μέλος της ΔΟΕ, Σπύρος Καπράλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Γεώργιος Ανδρεάδης, η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, Βούλα Κοζομπόλη, ο γενικός διευθυντής της Helmepa, Δημήτριος Μητσάτσος, καθώς και εκπρόσωποι της επιχειρηματικής και της αθλητικής ζωής της χώρας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet