Συνάντηση περιφερειάρχη Αττικής με τον αθλητή κολύμβησης υπεραποστάσεων Σπύρο Χρυσικόπουλο
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Συνάντηση περιφερειάρχη Αττικής με τον αθλητή κολύμβησης υπεραποστάσεων Σπύρο Χρυσικόπουλο

Συνάντηση με τον αθλητή κολύμβησης υπεραποστάσεων Σπύρο Χρυσικόπουλο, ο οποίος κατέκτησε πρόσφατα το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες στο Ολυμπιακό Κέντρο Υγρού Στίβου ΟΑΚΑ «Σπύρος Λούηςς» είχε το Σάββατο 29/5 ο περιφερειάρχης Αττικής.

Ο αθλητής, από την Κυριακή 9 Μαΐου στις 12:00 μέχρι την Κυριακή 16 Μαΐου στις 12:00, παρέμεινε στην κλειστή πισίνα 50μ. του Ολυμπιακού Σταδίου «Σπύρος Λούης» (ΟΑΚΑ), με σκοπό να κολυμπήσει τη μεγαλύτερη απόσταση που καταγράφηκε ποτέ. Κολύμπησε για 7 ολόκληρες ημέρες στην πισίνα 50 μέτρων του ΟΑΚΑ, με στόχο να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες. Ενώ έσπασε το ρεκόρ που ήταν 250 χιλιόμετρα, συνέχισε να κολυμπάει διανύοντας πάνω από 358.200 χιλιόμετρα σε 7 ημέρες.

Ο κ. Γ. Πατούλης συνεχάρη τον Σπύρο Χρυσικόπουλο και τον βράβευσε για τον άθλο του. Όπως επισήμανε, η Περιφέρεια Αττικής και ο ίδιος στηρίζει τέτοιου είδους προσπάθειες αθλητών που ξεπερνούν τα όριά τους, αναδεικνύοντας, μέσα από τον αθλητισμό, την Αττική και συνολικά τη χώρα μας. 

«Ως διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής παραμένουμε δίπλα στους αθλητές μας, στηρίζοντας με κάθε τρόπο ενέργειες βασισμένες στις αρχές και τις αξίες του αθλητικού ιδεώδους. Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες αξίζουν συγχαρητήρια, καθώς προβάλλουν το αθλητικό πνεύμα, την Αττική μας και συνολικά την Ελλάδα σε ολόκληρο τον κόσμο. Τέτοιες προσπάθειες κατάθεσης ψυχής δεν μπορεί παρά να τυγχάνουν της καθολικής επιδοκιμασίας και επιβράβευσης», σημείωσε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο γενικός διευθυντής του ΟΑΚΑ, Κωνσταντίνος Χαλιωρής και η υπεύθυνη επικοινωνίας team μάνατζερ του αθλητή Ινώ Στεφανή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet