Περιφέρεια Αττικής: Καιροσκοπισμοί και ανακρίβειες για τη μεταστέγαση υπηρεσιών μας στο Μαρούσι
Print Friendly, PDF & Email
Περιφέρεια Αττικής

Περιφέρεια Αττικής: Καιροσκοπισμοί και ανακρίβειες για τη μεταστέγαση υπηρεσιών μας στο Μαρούσι

Για «καιροσκοπισμούς» και «ανακρίβειες» αναφορικά με τη μεταστέγαση υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής, και συγκεκριμένα της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα Αθηνών, στο Μαρούσι κάνει λόγο η Περιφέρεια Αττικής.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε σημειώνονται τα εξής:

Ετερόκλητες ολιγάριθμες συλλογικότητες συνεχίζουν τις ανακρίβειες για τη μετεγκατάσταση της Περιφερειακής Ενότητας του Βόρειου Τομέα Αθηνών στο Μαρούσι. Για την αποκατάσταση της αλήθειας ενημερώνουμε πολλοστή φορά με τα εξής:

Φθηνότερα ενοίκια, καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη, ουσιαστική διαβούλευση με τους δημότες, έμμεσες νέες θέσεις εργασίας για το Μαρούσι και απόλυτα διαφανείς διαδικασίες, είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την επικείμενη μεταφορά ενός τμήματος των υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής στο Μαρούσι.

Πετυχαίνοντας 50% μείωση των ενοικίων και εξοικονόμηση 500.000 ευρώ τον χρόνο από ενοίκια για το ελληνικό δημόσιο, οι εν λόγω υπηρεσίες θα λειτουργήσουν, επί της Λεωφόρου Κηφισίας 18 και 20, σε χώρους όπου στεγάζονταν ιδιωτικές εταιρείες και τράπεζες με πολυάριθμο προσωπικό και μεγάλη επισκεψιμότητα καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Με προσέλευση πολιτών μέχρι τις 14:30, αρκετούς υπαλλήλους της Περιφέρειας να βρίσκονται σε εξωτερικούς ελέγχους τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας και εξασφαλισμένες τις αναλογούσες θέσεις στάθμευσης, πρόκειται ουσιαστικά για μια εξέλιξη που μόνο οφέλη μπορεί να αποφέρει στους πολίτες του Αμαρουσίου, ενισχύοντας τον ρόλο της Αυτοδιοίκησης και την τοπική οικονομία.

Εν κατακλείδι, ας προσπαθήσουμε όλοι για πραγματικά αποτελεσματική δημόσια διοίκηση με σεβασμό στα χρήματα των πολιτών και καλύτερη εξυπηρέτηση στις καθημερινές συναλλαγές τους. Τα προβλήματα και οι ανάγκες τους είναι πολυάριθμα και η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να στηρίζει πραγματικά τα δίκαια αιτήματά τους, δίνοντας ουσιαστικές λύσεις μακριά από καιροσκοπισμούς, παρασκήνια και σκοπιμότητες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet