Για τη στήριξη μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων εν μέσω Covid-19 συζήτησαν Ρ. Δούρου και διοίκηση ΕΕΕΣΑ
Επιχειρήσεις-Αγορά

Για τη στήριξη μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων εν μέσω Covid-19 συζήτησαν Ρ. Δούρου και διοίκηση ΕΕΕΣΑ

Τηλεδιάσκεψη είχε η τέως περιφερειάρχης Αττικής, περιφερειακή σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης Δύναμη Ζωής, Ρένα Δούρου, με την Ένωση Εστιατορίων και Συναφών Αττικής (ΕΕΕΣΑ), η οποία εκπροσωπείτο από τον πρόεδρό της κ. Ιωάννη Δαβερώνη και τα στελέχη του Δ.Σ κ.κ. Γκόνο Χρήστο, Γιαννούλη Δημήτρη και Πανουργιά Μαυρίκιο, όπως ενημερώνει η περιφερειακή παράταξη Δύναμη Ζωής.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, αντικείμενο της συνάντησης, στην οποία μετείχαν, εκτός από την επικεφαλής της Δύναμης Ζωής, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Χρ. Καραμάνος και ο πρώην εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας Κ. Παπαχρυσοβέργης, ήταν το μείζον πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της εστίασης στην Αττική.

Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες της συνάντησης συζήτησαν για το χρηματοδοτικό πρόγραμμα που ανακοίνωσε η Περιφέρεια με τίτλο «Πρόγραμμα Ενίσχυσης Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων λόγω Covid-19», αξιοποιώντας πόρους του ΕΣΠΑ (ΠΕΠ Αττικής 2014-2020), που αφήνει χιλιάδες επιχειρήσεις εστίασης εκτός.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet