Γ. Πατούλης: Σε συνεργασία με επαγγελματικούς φορείς αποσκοπούμε στη στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας
Print Friendly, PDF & Email
Επιχειρήσεις-Αγορά

Γ. Πατούλης: Σε συνεργασία με επαγγελματικούς φορείς αποσκοπούμε στη στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας

Με επίκεντρο ζητήματα που σχετίζονται με την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, αλλά και τη δρομολόγηση συνεργειών για τη στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γ. Χατζηθεοδοσίου.

Στη συνάντηση μετείχε και ο α’ αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και πρόεδρος του Σωματείου Εκπαιδευτών Οδηγών Δυτικής Αττικής, Ν. Γρέντζελος.

Κατά τη συζήτηση ο κ. Πατούλης ενημερώθηκε από το προεδρείο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου για το πρόβλημα που υπάρχει με τις θεωρητικές εξετάσεις των υποψήφιων οδηγών και οδηγών, καθώς τα περιοριστικά μέτρα που εφαρμόστηκαν στο πλαίσιο προάσπισης της Δημόσιας Υγείας έχουν επιβραδύνει τη διαδικασία.

Όπως επισήμανε ο κ. Γρέντζελος είναι ανάγκη να αυξηθούν οι επιτροπές των δοκιμασιών προσόντων και συμπεριφοράς, αλλά και το πλήθος των διενεργούμενων θεωρητικών εξετάσεων σε ημερήσια βάση (αίθουσες) με στόχο να περιοριστεί το φαινόμενο της μεγάλης αναμονής των υποψήφιων οδηγών.

Ο κ. Πατούλης αναγνώρισε το πρόβλημα και δεσμεύτηκε ότι θα δώσει λύση άμεσα, αυξάνοντας τις ώρες που θα συμμετέχουν οι υπάλληλοι της Περιφέρειας Αττικής στις επιτροπές θεωρητικής εξέτασης εντός της υπερωριακής τους απασχόλησης και το πλήθος των διενεργούμενων θεωρητικών εξετάσεων σε ημερήσια βάση, προκειμένου να ομαλοποιηθεί η διαδικασία.

«Προτεραιότητα μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, πάντα με γνώμονα τη διασφάλιση της διαφάνειας και της αρτιότητας της διαδικασίας των εξετάσεων» υπογράμμισε ο περιφερειάρχης.

Παράλληλα, ο κ. Πατούλης και ο κ. Χατζηθεοδοσίου συμφώνησαν στη δρομολόγηση συνεργειών για την καλύτερη προστασία των επαγγελματιών από τον κορωνοϊό, αλλά και τη στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, που δοκιμάζεται σοβαρά εξαιτίας της πανδημίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet