Συνάντηση Γ. Πατούλη με εκπροσώπους ναυπηγικών επιχειρήσεων στον Πειραιά
Print Friendly, PDF & Email
Επιχειρήσεις-Αγορά

Συνάντηση Γ. Πατούλη με εκπροσώπους ναυπηγικών επιχειρήσεων στον Πειραιά

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, συγκάλεσε την Τετάρτη 27/5 ευρεία σύσκεψη με εκπροσώπους επιχειρήσεων της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης, της Ναυπηγικής Βιομηχανίας και των ναυπηγείων Περάματος, στα γραφεία της Περιφέρειας.

Στη σύσκεψη, η οποία είχε ως αντικείμενο ζητήματα που σχετίζονται με τη λειτουργικότητα και τις προοπτικές ανάπτυξης των ναυπηγικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, μετείχαν επίσης η αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς, Σ. Αντωνάκου και υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας.

Κατά τη συζήτηση ο κ. Πατούλης ενημέρωσε τους εκπροσώπους των φορέων ότι θα προγραμματιστεί άμεσα συνάντηση με τον αρμόδιο υπ. Ναυτιλίας, Γ. Πλακιωτάκη, με στόχο να τεθούν όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν, με αφορμή και την πρόσφατη σχετική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

«Στις προτεραιότητές μας είναι η ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά με ταυτόχρονη διασφάλιση των θέσεων εργασίας, αλλά και της βιωσιμότητας των ελληνικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται εδώ και 100 χρόνια στην περιοχή. Σας εγγυώμαι πως όλες οι προσπάθειές μας και οι πρωτοβουλίες που θα αναλάβουμε θα είναι γόνιμες και εποικοδομητικές προς αυτή την κατεύθυνση, με μόνο στόχο την ανάπτυξη του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας», επισήμανε ο Περιφερειάρχης Αττικής.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν, επίσης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας, Β. Κανακάκης, ο τεχνικός σύμβουλος των ναυπηγοεπισκευαστικών επιχειρήσεων, Ρ. Λειβαδάρος, ο πρόεδρος των ναυπηγείων Περάματος, Θ. Κατσουλάκης, ο πρόεδρος της Ένωσης Μηχανουργών, Φ. Πράσινος και ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας και του ΓΕΜΗ, Δ. Φανουργάκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet