Αντιπλημμυρικό έργο 4 εκατ. ευρώ χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής στο Πέραμα
Κοινωνία

Αντιπλημμυρικό έργο 4 εκατ. ευρώ χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής στο Πέραμα

Υπεγράφη από τον περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη και τον δήμαρχο Περάματος, Γ. Λαγουδάκη, η προγραμματική σύμβαση για το προϋπολογισμού 4 εκατ. ευρώ έργο «Κατασκευής δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων».

Ως ένα από τα σημαντικότερα αντιπλημμυρικά έργα που θα έχουν γίνει στον Δήμο Περάματος χαρακτήρισε ο δήμαρχος το συγκεκριμένο έργο, το οποίο θα υλοποιηθεί με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής. Μάλιστα, ο δήμαρχος τόνισε ότι η συνεργασία που έχει με τον περιφερειάρχη Γ. Πατούλη και την αντιπεριφερειάρχη Πειραιώς, Σ. Αντωνάκου, «είναι στο υψηλότερο επίπεδο» και εξέφρασε την πεποίθηση ότι αυτή θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

Ο Γ. Πατούλης, αφού ευχαρίστησε τον δήμαρχο, επισήμανε ότι το έργο αυτό αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής στον Δήμο και στους κατοίκους της περιοχής του Περάματος.

Στην υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης παραβρέθηκαν επίσης η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Ε. Κοσμίδη, ο διευθυντής Τεχνικών Έργων Πειραιά και Νήσων, Ε. Παγωτέλης, εκπρόσωπος του αναδόχου και υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας και του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet