Απεβίωσε η μητέρα του Γ. Πατούλη
Κοινωνία

Απεβίωσε η μητέρα του Γ. Πατούλη

Δύσκολες ώρες για τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, καθώς πέθανε η μητέρα του.

Η μητέρα του κ. Πατούλη, Πόπη, νοσηλευόταν για μεγάλο διάστημα στο νοσοκομείο, λόγω προβλημάτων υγείας.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει τον Αύγουστο του 2019 σε γνωστή εφημερίδα, ο περιφερειάρχης είχε αποκαλέσει ηρωίδα τη μητέρα του, λέγοντας ότι «τα παιδικά του χρόνια ήταν δύσκολα, η μητέρα του όμως έκανε τα πάντα για να σπουδάσουν τα παιδιά της».

«Τα παιδικά μου χρόνια θα ήταν ευχή να μην τα περάσει κανένας. Ξέρετε, βρεθήκαμε με τον αδελφό μου εσώκλειστοι σε μια σχολή, από 3 έως 7,5 χρόνων. Κατόπιν βρεθήκαμε κοντά στη μητέρα μας και εργαστήκαμε μαζί της στο μαγαζί που διατηρούσε για να μας αναθρέψει. Αν δεν δουλεύαμε, δεν θα ζούσαμε. Περάσαμε δυσκολίες πολλές, αλλά ήμασταν ενωμένοι. Εγώ, ο αδελφός μου και η μητέρα μου ζούσαμε σε ένα σπίτι 25 τετραγωνικών. Είχαμε, όμως, μια ηρωίδα μάνα, την κυρία Πόπη, η οποία έδωσε τα πάντα και καταφέραμε να σπουδάσουμε» είχε πει χαρακτηριστικά. 

Από την πλευρά της η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα, Λουκία Κεφαλογιάννη, αναφέρει στο συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια της μητέρας του περιφερειάρχη Αττικής:

Αξιότιμε περιφερειάρχη,

Προσωπικά και εκ μέρους των εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα θα ήθελα να σας μεταφέρω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για την απώλεια της λατρευτής σας μητέρας, σε εσάς προσωπικά αλλά και προς την οικογένειά σας.

Η ανάμνησή της, ας σας γεμίζει με δύναμη και υπομονή αυτές τις δύσκολες ώρες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet