Αποδεκτή από το ΠΕ.ΣΥ. Αττικής η πρόταση για λειτουργία νυχτερινής λεωφορειακής γραμμής στον οδικό άξονα της Λ. Μεσογείων
Κοινωνία

Αποδεκτή από το ΠΕ.ΣΥ. Αττικής η πρόταση για λειτουργία νυχτερινής λεωφορειακής γραμμής στον οδικό άξονα της Λ. Μεσογείων

Ομόφωνα αποδεκτή έκανε το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής την πρόταση του Δικτύου Πολιτών Χολαργού – Παπάγου για λειτουργία λεωφορειακής γραμμής στον οδικό άξονα της Λεωφόρου Μεσογείων.

Το Δίκτυο Πολιτών Χολαργού – Παπάγου αναφέρει σχετικά:

«Την Παρασκευή, 30/11/2022, στην 22η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής το 6ο θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν: “Συζήτηση και λήψη απόφασης στήριξης του αιτήματος του Δικτύου Πολιτών Χολαργού-Παπάγου για λειτουργία νυχτερινής λεωφορειακής γραμμής στον οδικό άξονα της Λεωφόρου Μεσογείων”.

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής έκανε ομόφωνα αποδεκτή την πρότασή μας για τη στήριξη του αιτήματος στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ Α.Ε.) για την εξυπηρέτηση του άξονα της Λεωφόρου Μεσογείων τις νυχτερινές ώρες από τη γραμμή EXPRESS Χ 95 του αεροδρομίου, με άρση του ειδικού καθεστώτος λειτουργίας τις μεταμεσονύκτιες ώρες, έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν οι εργαζόμενοι με νυχτερινές βάρδιες αλλά και η νεολαία των Δήμων της περιοχής μας.

Είχαν προηγηθεί αντίστοιχα ομόφωνες αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων των Δήμων Παπάγου-Χολαργού, Αγίας Παρασκευής, Χαλανδρίου, Παλλήνης και Φιλοθέης–Ψυχικού.

Ανοίγει, έτσι, ο δρόμος για την επανεξέταση του αιτήματος από τον ΟΑΣΑ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet