Απονομή τιμητικής πλακέτας στον Γ. Πατούλη από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού του ΕΚΑΒ
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Απονομή τιμητικής πλακέτας στον Γ. Πατούλη από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού του ΕΚΑΒ

Τα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής επισκέφθηκε σήμερα (16/4) το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού του ΕΚΑΒ, προκειμένου να απονείμει στον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη τιμητική πλακέτα για τις δράσεις της Περιφέρειας, υπέρ της προστασίας των πολιτών από την πανδημία, αλλά και την έμπρακτη υποστήριξη του προσωπικού του ΕΚΑΒ, όπως ενημερώνει η περιφερειακή αρχή.

Στη συνάντηση μετείχαν ο πρόεδρος, Χ. Αγγελίδης, ο γ. γραμματέας, Ι. Γούλας και ο ταμίας, Χ. Βεντούλης, της Ομοσπονδίας.

Τα μέλη του προεδρείου ευχαρίστησαν θερμά τον κ. Πατούλη τόσο για τις πρωτοβουλίες που έχει λάβει, με σκοπό την καλύτερη θωράκιση των πολιτών από τις συνέπειες της πανδημίας, αλλά και την έμπρακτη στήριξη στην αποτελεσματικότερη λειτουργία του ΕΚΑΒ, εστιάζοντας στην ενίσχυση του με επικουρικό προσωπικό για την ανταπόκριση στις ανάγκες, λόγω της επιδημίας COVID-19.

Από την πλευρά του ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε ιδιαίτερα το προεδρείο του ΕΚΑΒ, για τη βράβευση, υπογραμμίζοντας πως τον τιμά ιδιαίτερα και τον γεμίζει δύναμη να συνεχίσει την προσφορά σε όλους τους λειτουργούς της υγείας, που επιτελούν τόσο δύσκολο και συνάμα τόσο κρίσιμο έργο, αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο της υγειονομικής κρίσης.

Σε δηλώσεις του, ο περιφερειάρχης Αττικής, επεσήμανε τα εξής:

«Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η υγειονομική κρίση απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η αποτελεσματική προστασία των πολιτών από τις συνέπειες της πανδημίας, αλλά και η έμπρακτη στήριξη των δομών και φορέων υγείας, που αυτήν την περίοδο βρίσκονται στην “πρώτη γραμμή” της μάχης.

»Σε αυτό το πλαίσιο, βρισκόμαστε και θα συνεχίσουμε στο πλευρό του ΕΚΑΒ, στηρίζοντας το πολύ σημαντικό έργο που επιτελεί.

»Ήδη, στο πλαίσιο της προσπάθειας στήριξης του τομέα της υγείας, για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας, (100 εκατ. ευρώ από πόρους του ΠΕΠ Αττικής 2014-2020 για την ενίσχυση 73 φορέων Υγείας), ενισχύουμε το ΕΚΑΒ με περισσότερα από 4 εκατ. ευρώ, για την πρόσληψη 284 εξειδικευμένων στελεχών.

»Παράλληλα, βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο για τη δημοπράτηση του έργου της προμήθειας 20 ειδικά διαμορφωμένων Μοτοσικλετών Ταχείας Ανταπόκρισης για το ΕΚΑΒ, έργο που εντάχθηκε πολύ πρόσφατα (Φεβρουάριος του 2021) στο ΠΕΠ Αττικής.

»Θα συνεχίσουμε προς την ίδια κατεύθυνση και θα είμαστε δίπλα στο ΕΚΑΒ, όποτε μας χρειάζεται, με όσα μέσα διαθέτουμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet