Γιώργος Πατούλης: Να είμαστε μονοιασμένοι για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Γιώργος Πατούλης: Να είμαστε μονοιασμένοι για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες

Μήνυμα με την ευκαιρία της γιορτής των Χριστουγέννων απευθύνει ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, στο οποίο και αναφέρει τα εξής:

Η σημερινή εορτή των Χριστουγέννων αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για να σκεφτούμε όλοι μας ότι ο Θεός είναι μαζί μας και μας προστατεύει από τις δυνάμεις του μίσους και της αλλοτρίωσης.

Ο Υιός και Λόγος του Θεού πήραν την ανθρώπινη φύση για να μας δείξουν τον φωτεινό δρόμο της αγάπης, της ενότητας και της αλληλεγγύης.

Όλοι μαζί μπορούμε να εργαστούμε για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, αρκεί να είμαστε αγαπημένοι και  μονοιασμένοι. Για τα παιδιά μας. Για την Αττικής μας. Για τη χώρα μας.

Οφείλουμε να εργαστούμε συγκροτημένα, με σχέδιο και σκληρή δουλειά προκειμένου να συμβάλλουμε, όλοι μαζί στην προσπάθεια για να πάει η χώρα μας μπροστά. Το οφείλουμε στη νέα γενιά.

Από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε τα καθήκοντά μας εργαζόμαστε συστηματικά προκειμένου να κάνουμε πράξη το όραμά μας για μια Νέα Αρχή για την Αττική. Προτεραιότητά μας είναι να δώσουμε λύσεις για να γίνει η Περιφέρεια Αττικής, Περιφέρεια της Ανάπτυξης, Περιφέρεια των έργων, Περιφέρεια της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης.

Ενωμένοι δίνουμε τη μάχη για να δημιουργήσουμε όλα όσα ονειρευόμαστε.

Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους και η γέννηση του θεανθρώπου να αποτελέσει την αχτίδα της ελπίδας για ένα καλύτερο μέλλον για όλη την ανθρωπότητα.

Χρόνια Πολλά με Υγεία και Προκοπή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet