Γ. Πατούλης: Ενωμένοι αναδεικνύουμε τα οφέλη της κυκλικής οικονομίας
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Γ. Πατούλης: Ενωμένοι αναδεικνύουμε τα οφέλη της κυκλικής οικονομίας

Τη λαϊκή αγορά Κερατσινίου επισκέφθηκε σήμερα (16/5) ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, στο πλαίσιο του προγράμματος της Περιφέρειας «Ανακύκλωση στις Λαϊκές Αγορές της Αττικής». Όπως αναφέρει η περιφερειακή αρχή, τo πρόγραμμα συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και θα διαρκέσει έως και τις 24 Μαΐου.

Στη λαϊκή αγορά του Δήμου Κερατσινίου τον περιφερειάρχη Γ. Πατούλη υποδέχθηκαν ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος αρμόδιος για τις λαϊκές αγορές Στ. Μελάς, ο διευθυντής των λαϊκών αγορών Χ. Πασβαντίδης, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών «ΠΟΣΠΛΑ» Δ. Μουλιάτος, ο πρόεδρος της Β’ Λαϊκής Αγοράς Πειραιά Γ. Τσούνιας και στελέχη του προγράμματος επιβράβευσης της Περιφέρειας Αττικής «Green City».

Ο περιφερειάρχης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους πολίτες, τους παραγωγούς και πωλητές λαϊκών αγορών, ενώ ενημερώθηκε για την πορεία υλοποίησης του προγράμματος καθώς και για την ανταπόκριση των πολιτών.

Ειδικότερα, ο Γ. Πατούλης επισήμανε μεταξύ άλλων: «Βρισκόμαστε σήμερα στη λαϊκή αγορά του Κερατσινίου με στόχο να συνεχίσουμε το πρόγραμμά ενημέρωσης των πολιτών για τα οφέλη της ανακύκλωσης στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού μας στον οποίο εντάσσεται και η καμπάνια ενημέρωσης για την ανακύκλωση στις λαϊκές αγορές της Αττικής. Το σχετικό πρόγραμμα έχει ξεκινήσει εδώ και 20 μέρες και ολοκληρώνεται στις 24 Μαΐου, με μεγάλη επιτυχία και ενεργό ενδιαφέρον από τους πολίτες. Χιλιάδες συμπολίτες μας ενημερώθηκαν για το τί σημαίνει ανακύκλωση και τα οφέλη στο περιβάλλον, την υγεία και την καθημερινότητά μας. Όπως διαπιστώνουμε καθημερινά οι πολίτες ανταποκρίνονται στο ενημερωτικό πρόγραμμα και συμμετέχουν ενεργά. Μέσα από την ανακύκλωση, μέσα από την κυκλική οικονομία επιστρέφουμε τα προϊόντα πάλι προς χρήση και συγχρόνως αποφεύγουμε την ταφή τους, η οποία προξενεί βλάβες στο οικοσύστημα. Η προσπάθειά μας αυτή στέφεται με επιτυχία, με τη συμβολή και τη συνδρομή των συνεργατών μας, όπως του Χάρη Πασβαντίδη, διευθυντής των λαϊκών αγορών, του κ. Μουλιάτου και του Σταύρου Μελά, εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου για τα θέματα διαχείρισης στερεών αποβλήτων και λαϊκών αγορών της Περιφέρειας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet