Γ. Πατούλης: Η Περιφέρεια Αττικής θα συμβάλλει σε κάθε προσπάθεια για υλοποίηση παρεμβάσεων με αναπτυξιακό πρόσημο στην Αθήνα μας
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Γ. Πατούλης: Η Περιφέρεια Αττικής θα συμβάλλει σε κάθε προσπάθεια για υλοποίηση παρεμβάσεων με αναπτυξιακό πρόσημο στην Αθήνα μας

Η στενή συνεργασία και ο συντονισμός των δράσεων της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων σε θέματα που σχετίζονται με την ποιότητα ζωής και σημαντικά έργα πνοής στην Αθήνα βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, με τον δήμαρχο Αθηναίων, Κ. Μπακογιάννη, παρουσία και υπηρεσιακών παραγόντων, όπως ενημερώνει η περιφερειακή αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Πατούλης τόνισε ότι η Περιφέρεια θα στηρίξει κάθε πρωτοβουλία που σχετίζεται με την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Αθήνας, ενώ μεταξύ άλλων επεσήμανε:

«Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε σήμερα στην Περιφέρεια Αττικής το δήμαρχο Αθηναίων Κ. Μπακογιάννη για να συζητήσουμε πως θα συντονίσουμε με τον βέλτιστο τρόπο τα βήματά μας για να προχωρήσουν σημαντικά έργα στην Αθήνα. Με τον δήμαρχο Αθηναίων συνεργαζόμαστε στενά για την υλοποίηση  παρεμβάσεων με αναπτυξιακό πρόσημο στην Αθήνα μας. Επανέλαβα για άλλη μια φορά στον κ. Μπακογιάννη, ότι θα συνδράμουμε και θα ενθαρρύνουμε κάθε πρωτοβουλία που έχει ως σκοπό της τη βελτίωση της εικόνα της Αθήνας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Ο Δήμος της Αθήνας αποτελεί ισχυρό σύμμαχό μας και στην προσπάθεια που καταβάλλουμε για την αλλαγή στον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα απορρίμματα.».

Ο κ. Μπακογιάννης αναφέρθηκε στην εποικοδομητική συνεργασία που έχει με την Περιφέρεια, και προσωπικά τον κ. Πατούλη και επεσήμανε ότι πρώτος και δεύτερος βαθμός Αυτοδιοίκησης αποδεικνύουν έμπρακτα ότι μπορούν να αναπτύξουν συνεργασίες που θα δίνουν λύσεις στα προβλήματα των πολιτών.

Ο περιφερειάρχης Αττικής και ο δήμαρχος Αθηναίων, αφού αντάλλαξαν ευχές και ευχήθηκαν σε όλους τους πολίτες καλές γιορτές, συμφώνησαν να ανανεώσουν το ραντεβού τους για τις αρχές του νέου έτους.

Στη συνάντηση μετείχαν επίσης ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας, Ι. Σελίμης, ο γενικός γραμματέας του Δήμου Αθηναίων, Α. Τσιατσιάμης και ο διευθυντής Τεχνικών Έργων, Α. Καλογερόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet