Γ. Πατούλης: Η σκέψη μας κοντά σε αυτούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της πανδημίας
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Γ. Πατούλης: Η σκέψη μας κοντά σε αυτούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της πανδημίας

Στους ανθρώπους που δίνουν την καθημερινή μάχη κατά του κορωνοϊού εστιάζεται το φετινό πασχαλινό μήνυμα του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, στο οποίο κι αναφέρει τα εξής:

Tο φετινό Πάσχα είναι διαφορετικό, αλλά το πανανθρώπινο μήνυμα της αγάπης, της αλληλεγγύης και της ελπίδας που εκπέμπει η μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας, είναι διαχρονικό και σήμερα πιο επίκαιρο από ποτέ.

Σήμερα που βιώνουμε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, λόγω της μεγάλης υγειονομικής κρίσης, μπορεί να μην έχουμε τη δυνατότητα να μεταλαμπαδεύσουμε το Άγιο Φως, αλλά έχουμε την ευκαιρία να μεταλαμπαδεύσουμε την αγάπη και τη φροντίδα στους συνανθρώπους μας, που δοκιμάζονται περισσότερο.

Η σκέψη μας αυτές τις Άγιες Μέρες είναι σε εκείνους που δίνουν καθημερινά τη μάχη από την πρώτη γραμμή για να νικήσουμε την πανδημία και να επιστρέψουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται, σε μια κανονική ζωή.

Η Περιφέρεια Αττικής έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό δίχτυ κοινωνικής προστασίας για όλους τους πολίτες. Ενισχύουμε τον εξοπλισμό των νοσοκομείων μας. Διανείμαμε εκατοντάδες χιλιάδες μάσκες, γάντια και αντισηπτικά. Μέσα από την τηλεφωνική μας γραμμή 1110 δώσαμε χρήσιμες συμβουλές και ψυχολογική υποστήριξη σε περισσότερους από 50.000 συμπολίτες μας.

Παρέχουμε δωρεάν τηλεκπαίδευση για τους μικρούς μαθητές μας. Και γεύματα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από ένα ζεστό πιάτο φαγητό. Η Περιφέρεια Αττικής και κατά τη διάρκεια της κρίσης, αλλά και μετά από αυτήν, θα βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή για να μην αισθάνεται κανένας συμπολίτης μας μόνος.

Αυτό το Πάσχα, μένουμε σπίτι, αλλά δεν μένουμε μόνοι. Χρόνια πολλά σε όλους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet