Γ. Πατούλης: Οι εργαζόμενοι του ΕΔΣΝΑ βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή» της μάχης που δίνουμε για μια «πράσινη» Περιφέρεια
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Γ. Πατούλης: Οι εργαζόμενοι του ΕΔΣΝΑ βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή» της μάχης που δίνουμε για μια «πράσινη» Περιφέρεια

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, επισκέφθηκε σήμερα (30/12) τις εγκαταστάσεις στον ΧΥΤΑ Φυλής, όπου είχε διαδοχικές συναντήσεις με στελέχη και εργαζόμενους του ΕΔΣΝΑ, ενώ ενημερώθηκε και για την πορεία των έργων που πραγματοποιούνται στον χώρο, όπως ενημερώνει η περιφερειακή αρχή.

Τον περιφερειάρχη συνόδευαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΔΣΝΑ και αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Β. Κόκκαλης και ο αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου, Ν. Χιωτάκης.

Όπως επεσήμανε ο κ. Πατούλης, η επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις του ΧΥΤΑ είχε ουσιαστικό και συμβολικό χαρακτήρα, λίγες ώρες πριν την εκπνοή του 2020.

«Η παρουσία μου εδώ σήμερα δείχνει έμπρακτα τη διάθεσή μου και την πολιτική μου βούληση να είμαι κοντά στα στελέχη του ΕΔΣΝΑ τα οποία βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης που δίνουμε για μια “πράσινη” Περιφέρεια. Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για το σημαντικό έργο που προσφέρετε και τον καθημερινό αγώνα σας για μία καθαρή Αττική και να σας ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία. Από εδώ, από την καρδιά των εργασιών, στέλνουμε το μήνυμα ότι η Αττική αλλάζει και τα αποτελέσματα σε επίπεδο διαχείρισης απορριμμάτων έχουν αρχίσει να φαίνονται», σημείωσε ο περιφερειάρχης.

Ο κ. Πατούλης αναφερόμενος στους σκοπούς που έχουν τεθεί για τη διαχείριση των απορριμμάτων τόνισε μεταξύ άλλων:

«Με συγκεκριμένα βήματα γυρίζουμε οριστικά σελίδα και μπαίνουμε σε μία νέα εποχή στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Βάζουμε τέλος στις παθογένειες του παρελθόντος και προχωρούμε με σταθερά βήματα. Δεν θα επιτρέψουμε οι πολίτες της Αττικής να ζήσουν με τα σκουπίδια στην πόρτα τους. Σκοπός είναι η μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας να διαχειρίζεται τα σκουπίδια της με ευρωπαϊκή λογική και πρότυπα, με σεβασμό στο περιβάλλον και τη δημόσια υγεία, χωρίς να επιβαρύνει την τσέπη των νοικοκυριών».  

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των εργαζομένων Γ. Ζαχαρόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη επισημαίνοντας ότι «ο περιφερειάρχης καθημερινά επιβεβαιώνει με συγκεκριμένες δράσεις ότι βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων, οι οποίοι κάτω από αντίξοες συνθήκες εργάζονται καθημερινά για να είναι η Αττική καθαρή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet