Γ. Πατούλης προς συμβασιούχους Περιφέρειας: Η συνδρομή σας είναι πολύτιμη
Κοινωνία

Γ. Πατούλης προς συμβασιούχους Περιφέρειας: Η συνδρομή σας είναι πολύτιμη

Την ικανοποίησή του για την άρτια κατάρτιση των συμβασιούχων ορισμένου χρόνου διαφόρων ειδικοτήτων που προσελήφθησαν από την Περιφέρεια Αττικής για να καλύψουν έκτακτες ανάγκες που έχουν προκύψει λόγω της Covid-19 εξέφρασε ο περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης, κατά τη διάρκεια συνάντησης γνωριμίας που είχε την Τρίτη 7/7 μαζί τους.

Ο κ. Πατούλης, αφού τους καλωσόρισε στην Περιφέρεια Αττικής, επισήμανε ότι για τον ίδιο είναι σημαντικό το διάστημα που θα απασχοληθούν στις υπηρεσίες που έχουν τοποθετηθεί να αντιμετωπίζονται ισότιμα με τους μόνιμους συναδέλφους τους.

Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι η συμβολή τους στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού είναι καθοριστική.

Συνολικά στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής έχουν τοποθετηθεί περίπου 209 συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου. Ήδη η πλειονότητά τους, ολοκληρώνει ένα μήνα απασχόλησης. Οι ειδικότητες που έχουν καλύψει είναι μεταξύ άλλων, επόπτες υγείας, επισκέπτες υγείας, διοικητικό προσωπικό, λογιστικό προσωπικό, ιατροί, γεωπόνοι, κτηνίατροι, τεχνολόγοι τροφίμων, μηχανικοί και οδηγοί κ.ά.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο περιφερειάρχης υπογράμμισε ότι οι συμβασιούχοι αποτελούν έναν ισχυρό κρίκο στην προσπάθεια που καταβάλλει η Περιφέρεια Αττικής για να είναι στο πλευρό των πολιτών την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ανάγκη παράτασης του χρονικού διαστήματος που θα απασχοληθούν οι συμβασιούχοι στην Περιφέρεια, τονίζοντας ότι ήδη έχει διατυπώσει το αίτημα στο υπουργείο Εσωτερικών.

Επιπλέον, ως α’ αντιπρόεδρος της ΕΝΠΕ, θα προβεί σε σχετική εισήγηση στους συναδέλφους του, προκειμένου να υπάρξει παράταση στο σύνολο των συμβασιούχων ορισμένου χρόνου, που έχουν καλύψει τις έκτακτες ανάγκες των υπηρεσιών των περιφερειών της χώρας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Πατούλης σημείωσε:

«Η συμβολή σας σε τομείς που αφορούν στη δημόσια υγεία, την ασφάλεια και τη λειτουργία των υπηρεσιών της Περιφέρειας θα είναι καθοριστική. Οι γνώσεις σας και η διάθεσή σας για προσφορά θα μας βοηθήσουν να λειτουργήσουμε ταχύτερα και αποτελεσματικότερα.

»Χαίρομαι ιδιαίτερα που τα στελέχη των υπηρεσιών μας σας υποδέχθηκαν και είναι δίπλα σας στην προσπάθεια προσαρμογής. Βούληση δική μου και των προϊσταμένων της Περιφέρειας είναι να έχετε μιαν ισότιμη αντιμετώπιση με τους μόνιμους υπαλλήλους μας.

»Η εμπειρία που θα αποκτήσετε είναι σημαντική τόσο για εμάς, όσο και για εσάς, καθώς αποκτάτε μιαν κατάρτιση που μπορεί να σας πριμοδοτήσει μελλοντικά στη διεκδίκηση μιας μόνιμης θέσης. Καλώς ήρθατε και καλή δύναμη».

Στη συνάντηση με τους συμβασιούχους συμμετείχαν ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας, Γ. Σελίμης, η γενική διευθύντρια Εσωτερικής Λειτουργίας, Γ. Προκοπιάδου και η διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, Π. Νοδάρα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet