Γ. Πατούλης: Πρωτότυπη και αυθεντική η αξιολόγηση του ειδικού μέρους της διδακτορικής μου διατριβής
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Γ. Πατούλης: Πρωτότυπη και αυθεντική η αξιολόγηση του ειδικού μέρους της διδακτορικής μου διατριβής

Με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή της Κυριακής» σχετικά με το διδακτορικό του περιφερειάρχη Αττικής και προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αττικής, το οποίο το έντυπο χαρακτηρίζει ως προϊόν λογοκλοπής, ο Γ. Πατούλης απαντά εκ νέου, τονίζοντας ότι η αξιολόγηση του ειδικού μέρους της διδακτορικής διατριβής του είναι πρωτότυπη και και αυθεντική.

Ο κ. Πατούλης αναφέρει σχετικά: «Τις τελευταίες τρεις ημέρες δέχομαι μια διαρκή, ανήθικη και συκοφαντική επίθεση που εκπορεύεται από τα υπόγεια της Κουμουνδούρου και την κομματική εφημερίδα “ΑΥΓΗ”, την οποία αναπαραγάγουν με δημόσιες τοποθετήσεις τους κάθε λογής κομματικά στελέχη και δήθεν επιστήμονες που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ.

Στο επίκεντρο της επίθεσης βρίσκεται ο αβάσιμος ισχυρισμός τους ότι η διδακτορική μου διατριβή αποτελεί αποτέλεσμα λογοκλοπής. Δυστυχώς γι αυτούς χρειάστηκαν μόλις δύο ημέρες για να καταρρεύσει το συκοφαντικό και ψευδές αφήγημα της δήθεν λογοκλοπής, αφού με έγγραφο- βεβαίωση που χορηγήθηκε μετά από αίτησή μου, ο πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, καθηγητής Γεράσιμος Σιάσος, χαρακτηρίζει ως “πρωτότυπη και αυθεντική η αξιολόγηση του ειδικού μέρους της διδακτορικής διατριβής” μου.

Έχουμε, λοιπόν, από τη μια το έγγραφο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κι από την άλλη τους ανώνυμους συντάκτες της “ΑΥΓΗΣ” και τα επώνυμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που έσπευσαν να ζητήσουν με δηλώσεις και άρθρα τους την παραίτησή μου.

Για μια ακόμη φορά συγκρούονται το φως με το σκοτάδι. Είμαι όμως βέβαιος ότι για μια ακόμη φορά, το φως θα νικήσει το σκοτάδι.

Επιστρέφω στον ΣΥΡΙΖΑ, στα στελέχη του και την κομματική του εφημερίδα, τη λάσπη που εκτόξευσαν προς το πρόσωπό μου.

Με εξώδικο που ήδη απέστειλα προς την εφημερίδα “ΑΥΓΗ” και τα κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που με δημόσιες δηλώσεις τους με χαρακτήρισαν λογοκλόπο, ζητώ να ανακαλέσουν άμεσα τους ισχυρισμούς τους και να μου ζητήσουν δημόσια συγγνώμη.

Σε διαφορετική περίπτωση είμαι υποχρεωμένος να προσφύγω στη δικαιοσύνη και να διεκδικήσω την ηθική και οικονομική μου αποζημίωση. Θα προσφύγω, επίσης, σε επόμενο στάδιο και προς την ΕΣΗΕΑ, ζητώντας να ληφθούν πειθαρχικά μέτρα σε βάρος όσων υποτάσσουν την αλήθεια και τη δημοσιογραφική δεοντολογία, στην κομματική σκοπιμότητα.

Προσωπικά, δεν με αγγίζουν οι συκοφαντίες του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του. Αυτό που με απασχολεί είναι η γνώμη των πολιτών. Οι πολίτες είναι αυτοί που στηρίζουν την πολιτική μου πορεία μέχρι σήμερα κι αυτή η σχέση εμπιστοσύνης δεν θα επιτρέψω να διαταραχθεί με ψέματα και συκοφαντίες.

Γνωρίζω καλά λόγω της μεγάλης πολιτικής μου εμπειρίας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του θα προσπαθήσουν να αμφισβητήσουν το κύρος της Ιατρικής Σχολής. Αυτό κάνουν πάντα, άλλωστε, αφού δεν τα έχουν καλά ούτε με την επιστημονική αλήθεια, ούτε με την αριστεία. Τους ενοχλούν οι άριστοι γιατί δεν πέφτουν εύκολα θύματα της ανήθικης προπαγάνδας και της καταστροφικής για την πατρίδα μας ιδεοληψίας τους. Με τον ίδιο τρόπο συμπεριφέρονται και με τους λειτουργούς της δικαιοσύνης, όταν οι αποφάσεις τους δεν τους είναι αρεστές.

Με τον ΣΥΡΙΖΑ, την εφημερίδα και τα στελέχη του, θα δώσουμε κι άλλες πολιτικές μάχες στο άμεσο μέλλον. Είμαι βέβαιος ότι με τη στήριξη των πολιτών, με την υπεροχή των αρχών και αξιών μας, τις μάχες αυτές θα τις κερδίσουμε ξανά».

Το έγγραφο της Ιατρικής Σχολής

Το εξώδικο στην εφημερίδα «Αυγή»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet