Γ. Πατούλης: Σημαντική η συμβολή και η προσφορά του επιχειρηματικού κόσμου στον αγώνα κατά του κορωνοϊού
Κοινωνία

Γ. Πατούλης: Σημαντική η συμβολή και η προσφορά του επιχειρηματικού κόσμου στον αγώνα κατά του κορωνοϊού

«Τις κρίσιμες αυτές ώρες που δοκιμάζονται οι πολίτες από την πανδημία του κορωνοϊού είναι σημαντικό ο επιχειρηματικός κόσμος να είναι αρωγός στην προσπάθεια που δίνει η Τοπική Αυτοδιοίκηση και η Κεντρική Διοίκηση».

Τα παραπάνω δήλωσε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, με αφορμή την προσφορά στην Περιφέρεια 50.000 μασκών από την εταιρεία «Κωτσόβολος» και 50.000 μασκών από την εταιρεία «Lidl Hellas».

«Στις προσφορές του προηγούμενου διαστήματος έρχονται να προστεθούν δύο επιπλέον, εκείνες των επιχειρήσεων Κωτσόβολος και Lidl Hellas. Τις ευχαριστούμε θερμά. Το υγειονομικό υλικό θα αξιοποιηθεί για την κάλυψη των αναγκών των στελεχών της Περιφέρειας και των εργαζομένων σε φορείς που αυτές τις δύσκολες ώρες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης εναντίον του κορωνοϊού» τόνισε ο κ. Πατούλης και πρόσθεσε:

«Διαπιστώνω με ικανοποίηση ότι οι προσφορές του επιχειρηματικού κόσμου αυξάνονται καθημερινά. Με ευαισθητοποίηση και σύμπνοια όλοι μαζί δίνουμε τον αγώνα για την ενίσχυση της κοινής προσπάθειας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet