Γ. Πατούλης: Στόχος να πάψουμε να θρηνούμε χιλιάδες ανθρώπους στην άσφαλτο
Κοινωνία

Γ. Πατούλης: Στόχος να πάψουμε να θρηνούμε χιλιάδες ανθρώπους στην άσφαλτο

Στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής, η οποία πραγματοποίησε και την πρώτη τακτική συνέλευση του 2020, στο ΚΥΒΕ Περιστερίου, παραβρέθηκε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Τον περιφερειάρχη υποδέχθηκε ο σύμβουλος για ζητήματα Οδικής Ασφάλειας της Περιφέρειας Αττικής, Κ. Λογοθέτης, ενώ παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικού τομέα Αθηνών, Α. Λεωτσάκος, ο προϊστάμενος της γενικής διεύθυνσης Μεταφορών της Περιφέρειας, Η. Δόλγυρας και πλήθος κόσμου.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ο κ. Πατούλης ευχήθηκε υγεία, ευημερία και δημιουργική χρονιά σε όλους τους παριστάμενους και υπογράμμισε ότι στο επίκεντρο των πολιτικών της Περιφέρειας είναι η βελτίωση της οδικής ασφάλειας των πολιτών και η εμπέδωση της βιώσιμης κινητικότητας στην Αττική.

Έθεσε επίσης ως προτεραιότητα την αναβάθμιση της εκπαίδευσης των υποψηφίων οδηγών, με στόχο τη διαμόρφωση καλύτερων συνθηκών οδικής ασφάλειας. «Πρέπει να πάψουμε να είμαστε ουραγοί στο ζήτημα των τροχαίων ατυχημάτων και να θρηνούμε κάθε χρόνο χιλιάδες θύματα στην άσφαλτο. Αυτό πρέπει να σταματήσει και προς αυτή την κατεύθυνση η Περιφέρεια Αττικής αναλαμβάνει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet