Δίπλα στους πυρόπληκτους της Εύβοιας η Περιφέρεια Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δίπλα στους πυρόπληκτους της Εύβοιας η Περιφέρεια Αττικής

Πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 10/8, αποστολή βοήθειας σε πυρόπληκτες περιοχές της Εύβοιας στη Λίμνη  και στο χωριό Ροβιές.

Εκπροσωπώντας τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Λ. Κεφαλογιάννη, παρέδωσε στους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων της Λίμνης, Γ. Τριανταφύλλου και των Ροβιών, Θ. Κέρη, παλέτες με νερό, καθώς και είδη πρώτης ανάγκης.

«Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η πατρίδα μας, η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη είναι το μεγάλο μας “όπλο” για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Η Περιφέρεια Αττικής συμπαραστέκεται στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και θα βρίσκεται δίπλα στους κατοίκους της που συνεχίζουν να μετρούν τις πληγές τους από τις καταστροφικές πυρκαγιές της Εύβοιας», σημείωσε ο κ. Πατούλης.

«Ο περιφερειάρχης μας και συνολικά η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής έχουμε αποδείξει την ευαισθησία και την αλληλεγγύη μας σε κάθε κρίσιμη περίσταση. Είναι χρέος μας να σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας και να τους βοηθήσουμε να ξαναχτίσουν τις ζωές τους», ανέφερε η κ. Κεφαλογιάννη.

Η διοίκηση της Περιφέρειας σημειώνει ότι με εντολή του περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, που ανταποκρίθηκε σε σχετικό αίτημα του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φ. Σπανού, η Περιφέρεια Αττικής έχει συνδράμει με υδροφόρες και μικρά πυροσβεστικά στη μεγάλη προσπάθεια της κατάσβεσης του πύρινου εφιάλτη στην Εύβοια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet