Δεύτερο κύμα αλληλεγγύης στην Εύβοια από την Περιφέρεια Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δεύτερο κύμα αλληλεγγύης στην Εύβοια από την Περιφέρεια Αττικής

Μετά την παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λίμνη Ευβοίας και στο χωριό Ροβιές, η Περιφέρεια Αττικής απέστειλε βασικά αγαθά στον Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Άγιας Άννας.

Ένα φορτηγό με είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες των χωριών Παπάδες, Αχλάδι και Κερασιά του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης- Άγιας Άννας παρέδωσε εκ μέρους του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη.

Η αποστολή βοήθειας παραδόθηκε από την κ. Κεφαλογιάννη στους  προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, Γ. Αντωνίου, πρόεδρο της κοινότητας Παπάδων και Δ. Μαργαρίτη, πρόεδρο της κοινότητας Κερασίας, καθώς και σε ομάδα εθελοντών της κοινότητας Αχλαδίου.

Η κ. Κεφαλογιάννη, στις πληγείσες περιοχές, συνάντησε και τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φ. Σπανό, ο οποίος εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τον περιφερειάρχη Αττικής, για τη συνολική προσφορά βοήθειας και αλληλεγγύης της Περιφέρειας Αττικής, όλες αυτές τις ημέρες που η Εύβοια δοκιμάζεται από τις καταστροφικές πυρκαγιές. 

 Σε σχετική δήλωσή του  ο κ. Πατούλης επεσήμανε τα εξής:

«Η Περιφέρεια Αττικής συμπαρίσταται στη δοκιμασία των κατοίκων της Εύβοιας, αλλά και όλων των περιοχών που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Χτίζουμε μια γέφυρα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, μαζί με τους συμπολίτες μας, που αγκαλιάζουν κάθε πρωτοβουλία βοήθειας, προς τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας. Αισθανόμαστε την απόγνωση και την αγωνία των ανθρώπων για την επόμενη μέρα. Η Περιφέρεια Αττικής, πάντα στην “πρώτη γραμμή” των πρωτοβουλιών και των δράσεων για τον άνθρωπο».

«Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες, αλλά και τους Δήμους του Βόρειου Τομέα, που ανταποκρίνονται -με θέρμη- στο κάλεσμά μας και παράλληλα, με τις δικές τους δράσεις, ενισχύουν τη μεγάλη πρωτοβουλία συγκέντρωσης αγαθών της Περιφέρειας Αττικής. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την εταιρεία “Speedex”, για τη μεταφορά των ειδών πρώτης ανάγκης στην Εύβοια. Αυτή η αλυσίδα αλληλεγγύης αναμένεται να γιγαντωθεί», τόνισε από την πλευρά της η κ. Κεφαλογιάννη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet