Διαγνωστικά τεστ στον ΙΣΑ πραγματοποίησε η ομάδα ΚΟΕΣ του Συλλόγου και της Περιφέρειας Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Διαγνωστικά τεστ στον ΙΣΑ πραγματοποίησε η ομάδα ΚΟΕΣ του Συλλόγου και της Περιφέρειας Αττικής

Τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών επισκέφθηκε το δίκτυο ιατρών και νοσηλευτών των Κινητών Ομάδων Επισκέψεων στο Σπίτι (ΚΟΕΣ), της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ, και διενέργησαν διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοϊό στο προσωπικό του Συλλόγου.

Ειδικότερα, έγινε λήψη ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος από 35 εργαζόμενους του ΙΣΑ, οι οποίοι και ενημερώθηκαν από το εξειδικευμένο προσωπικό των ΚΟΕΣ για την πρόληψη της νόσου.

Στη διαδικασία παρίστατο ο α’ αντιπρόεδρος του ΙΣΑ, Φ. Πατσουράκος, ο γ. γραμματέας, Στάθης Τσούκαλος και ο κ. Π. Ευσταθίου, συντονιστής της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων της Περιφέρειας.

Σχολιάζοντας το δράση, ο περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης, τόνισε τα εξής:

«Θέσαμε στη μάχη για την καλύτερη αντιμετώπιση της πανδημίας ένα δίκτυο εξειδικευμένων γιατρών και νοσηλευτών, διευρύνοντας ακόμα περισσότερο το δίχτυ προστασίας για τους πολίτες της Αττικής. Οι ΚΟΕΣ συνεχίζουν τους δειγματοληπτικούς ελέγχους για κορωνοϊό σε κλειστές δομές και ευπαθείς ομάδες. Στόχος μας είναι να συνδράμουμε και να ενισχύσουμε, με εξειδικευμένο τρόπο, την εθνική προσπάθεια για την αναχαίτιση της επιδημίας και την προάσπιση της υγείας των πολιτών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet