Διαγνωστικά τεστ της Covid-19 από τις Κινητές Ομάδες Επίσκεψης στο Σπίτι για τη Στέγη Γερόντων του Ι.Ν. Αγ. Νεκταρίου στην Αγ. Παρασκευή
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Διαγνωστικά τεστ της Covid-19 από τις Κινητές Ομάδες Επίσκεψης στο Σπίτι για τη Στέγη Γερόντων του Ι.Ν. Αγ. Νεκταρίου στην Αγ. Παρασκευή

Οι Κινητές Ομάδες Επίσκεψης στο Σπίτι, ο σχηματισμός των οποίων αποτελεί πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, συνεχίζουν να παρέχουν δωρεάν υπηρεσίες υγείας στους πολίτες που ανήκουν στον ευάλωτο πληθυσμό.

Την περασμένη εβδομάδα (2 – 8 Ιουνίου 2020), παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών, Βασίλη Γιαννακόπουλου, πραγματοποίησαν διαγνωστικά τεστ για την Covid-19 σε όλους τους φιλοξενούμενους και το προσωπικό της Στέγης Γερόντων του Ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου του Ιερού Ναού Αγ. Νεκταρίου στην Αγία Παρασκευή.

Ο κ. Γιαννακόπουλος, αφού εξήρε τον «ακάματο ιερέα» Κωνσταντίνο Κουνάλη, το προσωπικό και τους εθελοντές του ιστορικού ιδρύματος πρόνοιας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής «για τις άψογες συνθήκες θαλπωρής, φροντίδας και αγάπης στους ηλικιωμένους», επεσήμανε:

«Ως περιφερειακή αρχή έχουμε έμπρακτα αποδείξει ότι είμαστε δίπλα στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας και γενικότερα στους ευάλωτους συνανθρώπους μας.

»Έως το 2023 έχουμε εξασφαλίσει επιπλέον χρηματοδότηση 100 εκατ. ευρώ για την υποστήριξη κοινωνικών δομών, όπως Κέντρα Κοινότητας, Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών, Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων, Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ κ.ά.».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet