Διανομή ειδών σε 4.340 δικαιούχους ΤΕΒΑ των Βορείων
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Διανομή ειδών σε 4.340 δικαιούχους ΤΕΒΑ των Βορείων

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη (30/3) η τρίτη διανομή για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ/FEAD στην Περιφερειακή Ενότητα του Βορείου Τομέα Αθηνών, όπως ενημερώνει η περιφερειακή αρχή.

«Ως διοίκηση της Περιφέρειας, παραμένουμε σταθερά δίπλα στους αδύναμους συμπολίτες μας, δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη. Εξάλλου, από την πρώτη στιγμή στόχος του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, ήταν και είναι η απορρόφηση και η αξιοποίηση όσο το δυνατόν μεγαλύτερων ποσών για τους πολίτες της Αττικής που έχουν ανάγκη. Αποτελεί χρέος μας η έμπρακτη στήριξη των ευάλωτων συνανθρώπων μας», δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη, που βρέθηκε στο σημείο διανομής, παρουσία της δημάρχου Νέας Ιωνίας, Δέσποινας Θωμαΐδου.    

Στους επτά εταίρους της σύμπραξης (Αγ. Παρασκευή, Βριλήσσια, Κηφισιά, Ηράκλειο Αττικής, Ν. Ιωνία, Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών & Ιερά Μητρόπολη Ν.Ιωνίας & Φιλαδελφείας, Χαλάνδρι), που αντιστοιχούν σε 4.340 ωφελούμενους του προγράμματος, συνολικά διανεμήθηκαν 30 είδη, επισημαίνει η διοίκηση.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, διανεμήθηκαν:

  • Δώδεκα είδη παντοπωλείου.
  • Έξι είδη ΒΥΣ.
  • Έξι είδη νωπά και είδη οπωροπωλείου.
  • Έξι βρεφικά και είδη υγιεινής.

Η διοίκηση σημειώνει ότι η διανομή πραγματοποιήθηκε με αυστηρή τήρηση των κανονισμών ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες-μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της διασποράς του κορωνοϊού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet