Διανομή φρούτων από την Περιφέρεια Αττικής στα μέλη των σωμάτων ασφαλείας και στους εθελοντές που επιχειρούν στα Βίλια
Κοινωνία

Διανομή φρούτων από την Περιφέρεια Αττικής στα μέλη των σωμάτων ασφαλείας και στους εθελοντές που επιχειρούν στα Βίλια

Περίπου δύο τόνους φρέσκων εποχικών φρούτων, προσφορά της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών (ΠΟΣΠΛΑ), διένειμε την Παρασκευή 20/8 η Περιφέρεια Αττικής στους πυροσβέστες, αστυνομικούς και εθελοντές που επιχειρούν στη φωτιά στα Βίλια, αλλά και σε πολίτες που το έχουν ανάγκη.

Τις ποσότητες των φρούτων παρέδωσαν στον αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, Λ. Κοσμόπουλο, στον ειδικό χώρο τροφοδοσίας που έχει διαμορφωθεί από την Περιφέρεια στα Βίλια-περιοχή Αγ. Σωτήρα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών, Δ. Μουλιάτος, ο γ. γραμματέας της Ομοσπονδίας, Κ. Σφύρλας και ο γενικός διευθυντής Λαϊκών Αγορών της Περιφέρειας, Χ. Πασβαντίδης, κατόπιν σχετικής συνεννόησης με τον περιφερειάρχη.

Με αφορμή την προσφορά της ΠΟΣΠΛΑ ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Πωλητών Αγορών και προσωπικά τον πρόεδρό της Δ. Μουλιάτο που, για άλλη μία φορά, στηρίζουν αβίαστα την προσπάθεια που καταβάλλουμε να διευκολύνουμε το έργο όλων αυτών των ηρωικών μελών των σωμάτων ασφαλείας αλλά και των εθελοντών, που μάχονται νυχθημερόν στο μέτωπο της φωτιάς. Η δύναμη της αλληλεγγύης, αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες, είναι ιδιαίτερα σημαντική. Όλοι μαζί, ενωμένοι, στέλνουμε ένα ισχυρό μήνυμα ότι δεν θα μείνει κανείς συμπολίτης μας μόνος του και θα παραμείνουμε δίπλα τους όπως και σε όλους όσοι επιχειρούν, υπερβάλλοντας εαυτόν, για την προστασία μας. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μας και προσφέρουν βοήθεια».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet