Δωρεάν παροχή γευμάτων και δείπνων στο Γηροκομείο Αθηνών εξασφάλισε η Περιφέρεια Αττικής
ΕΡΤ
Κοινωνία

Δωρεάν παροχή γευμάτων και δείπνων στο Γηροκομείο Αθηνών εξασφάλισε η Περιφέρεια Αττικής

Με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, εξασφαλίζονται δωρεάν γεύματα και δείπνα σε 140 ηλικιωμένους του Γηροκομείου Αθηνών από την εταιρεία «Μπάρμπα Στάθης ΑΒΕΕ».

Η σχετική προσφορά έχει γίνει ήδη αποδεκτή με επιστολή προς τον περιφερειάρχη από τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Γηροκομείου, Ζώη Κολιό. Η σίτιση θα ξεκινήσει από τα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας και θα διαρκέσει για δύο μήνες.

Ο περιφερειάρχης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς την εταιρεία «Μπάρμπα Στάθης ΑΒΕΕ» η οποία  αναλαμβάνει για το συγκεκριμένο διάστημα την πλήρη παροχή της σίτισης των ηλικιωμένων του Γηροκομείου Αθηνών. Να σημειωθεί ότι η σίτιση θα περιλαμβάνει μαγειρεμένα γεύματα υψηλής διατροφικής αξίας, πλήρως προσαρμοσμένα στις ειδικές ανάγκες διαιτολογίου των ηλικιωμένων. 

Όπως δήλωσε ο κ. Πατούλης, «η Περιφέρεια Αττικής αξιοποιεί τις προσφορές επιχειρήσεων και συμβάλλει στην εξασφάλιση της σίτισης των ηλικιωμένων του Γηροκομείου. Ευχαριστώ θερμά την Μπάρμπα Στάθης ΑΒΕΕ η οποία με την προσφορά της έρχεται να ενισχύσει τον κοινό αγώνα που έχουμε ξεκινήσει για να αναπτύξουμε ένα δίχτυ προστασίας για τον ευάλωτο πληθυσμό. Σε αυτή τη δύσκολη εθνική μάχη που δίνει η χώρα απαιτείται συστράτευση και έμπρακτη αλληλεγγύη από όλους μας. Με ευαισθητοποίηση και σύμπνοια όλοι μαζί  δίνουμε τον κοινό αγώνα».

Σημειώνεται ότι η Περιφέρεια Αττικής το προηγούμενο διάστημα είχε παραδώσει τρόφιμα και υγειονομικό υλικό στο Γηροκομείο. Επίσης, μετά από ενέργειες του περιφερειάρχη και προέδρου του ΙΣΑ, Γ. Πατούλη, μετέβη στο Γηροκομείο ομάδα ιατρών από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής και ψυχολόγοι προκειμένου να παράσχουν υπηρεσίες ιατρικής και ψυχολογικής υποστήριξης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet