Δωρεά μηχανήματος κινησιοθεραπείας και αποκατάστασης από την Περιφέρεια Αττικής στο Γηροκομείο Πειραιώς
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δωρεά μηχανήματος κινησιοθεραπείας και αποκατάστασης από την Περιφέρεια Αττικής στο Γηροκομείο Πειραιώς

Ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα κινησιοθεραπείας και αποκατάστασης δώρισε η Περιφέρεια Αττικής στο Γηροκομείο Πειραιώς, με σκοπό να συμβάλλει στη βελτίωση των παρεχόμενων υγειονομικών υπηρεσιών της δομής.

Με αφορμή την προσφορά του μηχανήματος ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, επισκέφθηκε, σήμερα 20 Σεπτεμβρίου, το Γηροκομείο Πειραιώς, συνοδευόμενος από την σντιπεριφερειάρχη Πειραιώς, Σ. Αντωνάκου. Τον κ. Πατούλη υποδέχθηκε ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Πειραιώς και πρόεδρος του Δ.Σ. του Γηροκομείου, Σεραφείμ, μαζί με μέλη του προσωπικού. Παρόντες ήταν επίσης ο αντιπρόεδρος του Παγκόσμιου Ιπποκράτειου Ινστιτούτου Γιατρών, Κ. Κουσκούκης, ο γενικός γραμματέας του Ινστιτούτου, Α. Πολυδώρου και ο κατασκευαστής του μηχανήματος Ονησίφορος Χατζηονισηφόρου.

Ο κ. Πατούλης ξεναγήθηκε στους χώρους του Γηροκομείου και του έγινε επίδειξη της λειτουργίας του μηχανήματος, στον ειδικό χώρο όπου έγινε η εγκατάστασή του.

Ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ ευχαρίστησε θερμά τον περιφερειάρχη για την προσφορά του μηχανήματος, επισημαίνοντας ότι η δυναμική συμπαράστασή του στο έργο του ιδρύματος, το οποίο, όπως ανέφερε, λειτουργεί εδώ και 130 χρόνια, είναι διαχρονική και ουσιαστική.

Παράλληλα, εξήρε τη χρησιμότητα του μηχανήματος για όλους τους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στη δομή και αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για δωρεά που θα συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Γηροκομείου.

Τη βούληση της Περιφέρειας να συνεχίσει να στηρίζει το Γηροκομείο Πειραιώς, επισημαίνοντας ότι για πολλά χρόνια επιτελεί θεάρεστο έργο καθώς παρέχει στέγη και φροντίδα σε ευάλωτα άτομα τρίτης και τέταρτης ηλικίας, διατύπωσε ο κ. Πατούλης και συνεχάρη τον σεβασμιώτατο, τους συνεργάτες του, το διοικητικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό για την άψογη λειτουργία του.

Ο περιεφερειάρχης Αττικής δήλωσε σχετικά:

«Η δωρεά του συγκεκριμένου μηχανήματος αποτελεί μία έμπρακτη ένδειξη της προτεραιότητας που δίνουμε ως διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής στη στήριξη κοινωνικών δομών όπως είναι το Γηροκομείο Πειραιώς. Θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό των ευάλωτων ηλικιωμένων συμπολιτών μας και να προσπαθούμε, με πράξεις και όχι με λόγια, να βελτιώνουμε την καθημερινότητα και την ποιότητα της ζωής τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet