Δωρεά υγειονομικού υλικού από ΕΛΠΕ και Όμιλο Ιατρική Διάγνωση στην Περιφέρεια Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δωρεά υγειονομικού υλικού από ΕΛΠΕ και Όμιλο Ιατρική Διάγνωση στην Περιφέρεια Αττικής

Αναγνωρίζοντας την ουσιαστική προσπάθεια που καταβάλλει η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών για την αποτελεσματικότερη υγειονομική θωράκιση των πολιτών της Αττικής, επιχειρηματικοί και ιατρικοί όμιλοι συνδράμουν έμπρακτα,  με δωρεές υγειονομικού υλικού, όπως αναφέρει η περιφερειακή αρχή.

Ειδικότερα σε σχετική επιστολή που απέστειλαν προς τον περιφερειάρχη Αττικής και πρόεδρο του ΙΣΑ, Γιώργο Πατούλη, τα Ελληνικά Πετρέλαια ενημέρωσαν για τη βούλησή τους να προχωρήσουν στην προσφορά 10.000 μασκών χειρουργικού τύπου και 20.000 γαντιών μιας χρήσεως, με σκοπό «να συνδράμουν το έργο της Περιφέρειας», όπως επισημαίνει η διοίκηση της Περιφέρειας. Σε ανάλογη επιστολή ο Όμιλος Ιατρική Διάγνωση και το Central Lab δηλώνουν την απόφαση τους να προσφέρουν τη δωρεάν δυνατότητα διεξαγωγής μοριακών ελέγχων για τον Sars-Cov-2 σε 2.500 πολίτες της Αττικής, προσθέτει η Περιφέρεια Αττικής.

Με αφορμή τα προαναφερθέντα ο κ. Πατούλης δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τα ΕΛΠΕ τον Όμιλο Ιατρική Διάγνωση και το Central Lab οι οποίοι, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ανταποκρίθηκαν θετικά και άμεσα, με την ευγενική προσφορά τους, στο γενικό κάλεσμα που απευθύναμε για συνδρομή στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουμε για την καλύτερη υγειονομική θωράκιση των πολιτών της Αττικής. Με τη στάση τους αναδεικνύουν αξίες όπως η κοινωνική προσφορά και η αλληλεγγύη, αποτελώντας πρότυπο. Σ’ αυτήν τη δύσκολη εθνική μάχη δεν περισσεύει κανείς. Απαιτείται συστράτευση, ενότητα και ομοψυχία, προκειμένου να βγούμε όλοι μαζί, το συντομότερο δυνατό νικητές από αυτήν την περιπέτεια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet