Δωρεά 5.000 μασκών προστασίας στον Σύλλογο «Φλόγα» από την Περιφέρεια Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δωρεά 5.000 μασκών προστασίας στον Σύλλογο «Φλόγα» από την Περιφέρεια Αττικής

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου Παιδικής Ηλικίας που ήταν στις 15 Φεβρουαρίου και κατόπιν σχετικής πρωτοβουλίας του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, η Περιφέρεια δώρισε στον Σύλλογο Γονέων, Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», 5.000 μάσκες, παιδικές, αλλά και υψηλής προστασίας τύπου Κ.Ν. 95, για τα παιδιά και τους γονείς που, είτε διαμένουν στις δομές της «Φλόγας», είτε υποστηρίζονται από τον Σύλλογο, όπως ενημερώνει η περιφερειακή αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τις μάσκες παρέδωσε στην πρόεδρο του Συλλόγου, Μ. Τρυφωνίδη, ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Ν. Πέππας, ο οποίος επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της «Φλόγας» και ενημερώθηκε για το σημαντικό έργο που επιτελεί. Η κ. Τρυφωνίδου ευχαρίστησε θερμά τον κ. Πέππα, αλλά και προσωπικά τον περιφερειάρχη για την προσφορά αγάπης, επισημαίνοντας ότι αποτελεί ένα σημαντικό συμπαραστάτη του έργου της «Φλόγας», το οποίο στηρίζει διαχρονικά, απ’ όλες τις θέσεις στις οποίες έχει θητεύσει.

Με αφορμή την παράδοση των μασκών ο κ. Πατούλης επεσήμανε τα εξής:

«Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου Παιδικής ηλικίας και αναγνωρίζοντας το σπουδαίο έργο που επιτελεί ο Σύλλογος “Φλόγα” για την υποστήριξη όλων των παιδιών που αποτελούν πρότυπο και σύμβολα ζωής για όλους μας, αποφασίσαμε, αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο, ως Περιφέρεια να δωρίσουμε μία σημαντική ποσότητα μασκών προστασίας για τα παιδιά  και τους γονείς τους.

»Θέλω να συγχαρώ τόσο την πρόεδρο της “Φλόγας”, Μ. Τρυφωνίδη, όσο και όλα τα μέλη του Συλλόγου για το ουσιαστικό λειτούργημα που επιτελούν, για πολλά χρόνια, στηρίζοντας αυτά τα παιδιά. Το έργο της “Φλόγας”, αξίζει την υποστήριξή μας, καθώς αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες και μοιράζεται τους φόβους και τις αγωνίες τους. Ως Περιφέρεια Αττικής θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους έμπρακτα και ουσιαστικά, στέλνοντας όλοι μαζί το μήνυμα ελπίδας πως ο παιδικός καρκίνος μπορεί να νικηθεί».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet